De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Kruidensoep met spinazie

Receptinformatie


Bereidingstijd:
10 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Soepen en stoofpotten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Schil de aardappelen, was ze en snij ze in kleine blokjes. Verwarm 1 el boter in een kookpot op laag vuur. Fruit de aardappel- en uiblokjes tot ze er glazig uitzien. Giet de bouillon erbij en laat alles 25 minuten verwarmen zonder het te laten pruttelen. Voeg de room met de rest van de boter toe en pureer met een staafmixer.
2.
Doe de citroenschil erbij, laat enkele minuten aroma afgeven en haal ze er dan weer uit. Voeg vlak voor het opdienen de bevroren spinazie, de bevroren kruidenmengeling en de knoflook erbij. Pureer met een staafmixer. Kruid met zout, een snufje cayennepeper en een snufje nootmuskaat.
3.
Schep de soep in verwarmde soepborden en garneer met room en verse kruiden.
Tip
Dien de soep het liefst vers op, want dan heeft ze nog die mooie groene kleur.

Ingrediënten


Aantal personen:
1
aardappel
3 EL
koude boter
80 g
Uienblokjes
4,95 € 1000 g
1 l
groentebouillon
120 g
room
1 Streifen
onbehandelde citroenschil
100 g
Jonge spinazie
(1000 g = € 3,75)
4,50 € 1200 g
100 g
Kruidentuin fijne kruidenmix
(100 g = € 4,50)
2,25 € 50 g
1 TL
bofrost*Fijngesneden knoflook
2 EL
Room
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
10 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Soepen en stoofpotten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
1
aardappel
3 EL
koude boter
80 g
Uienblokjes
4,95 € 1000 g
1 l
groentebouillon
120 g
room
1 Streifen
onbehandelde citroenschil
100 g
Jonge spinazie
(1000 g = € 3,75)
4,50 € 1200 g
100 g
Kruidentuin fijne kruidenmix
(100 g = € 4,50)
2,25 € 50 g
1 TL
bofrost*Fijngesneden knoflook
2 EL
Room
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Schil de aardappelen, was ze en snij ze in kleine blokjes. Verwarm 1 el boter in een kookpot op laag vuur. Fruit de aardappel- en uiblokjes tot ze er glazig uitzien. Giet de bouillon erbij en laat alles 25 minuten verwarmen zonder het te laten pruttelen. Voeg de room met de rest van de boter toe en pureer met een staafmixer.
2.
Doe de citroenschil erbij, laat enkele minuten aroma afgeven en haal ze er dan weer uit. Voeg vlak voor het opdienen de bevroren spinazie, de bevroren kruidenmengeling en de knoflook erbij. Pureer met een staafmixer. Kruid met zout, een snufje cayennepeper en een snufje nootmuskaat.
3.
Schep de soep in verwarmde soepborden en garneer met room en verse kruiden.
Tip
Dien de soep het liefst vers op, want dan heeft ze nog die mooie groene kleur.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst