De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Garnalenpannetje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Vis & zeevruchten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Kook de spaghetti in gezouten water beetgaar volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2.
Verhit de olijfolie in een grote pan. Stoof de bevroren garnalen in kruidensaus 10 minuten onder regelmatig roeren.
3.
Voeg de knoflook, het citroensap, de witte wijn, peper en de chilivlokken erbij en laat alles nog 5 minuten pruttelen op laag vuur
4.
Doe de warme spaghetti erbij en meng goed onder elkaar. Roer er ook de bevroren kruidenmix onder. Strooi de parmezaan over het garnalenpannetje en dien op.
Tip
Wie wil kan het garnalenpannetje nog garneren met wat vers versneden basilicum. Heerlijk met een koele Italiaanse witte wijn.

Ingrediënten


Aantal personen:
250 g
spaghetti
2 TL
bofrost*Fijngesneden knoflook
5 EL
olijfolie
500 g
Garnalen in kruidensaus
(1000 g = € 40,50)
16,20 € ca. 40 stuks = 400 g
1 EL
vers geperst citroensap
50 ml
witte wijn
1 Msp.
gemalen chilipeper
1 EL
Kruidentuin fijne kruidenmix
(100 g = € 4,50)
2,25 € 50 g
100 g
vers geraspte parmezaan
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Vis & zeevruchten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
250 g
spaghetti
2 TL
bofrost*Fijngesneden knoflook
5 EL
olijfolie
500 g
Garnalen in kruidensaus
(1000 g = € 40,50)
16,20 € ca. 40 stuks = 400 g
1 EL
vers geperst citroensap
50 ml
witte wijn
1 Msp.
gemalen chilipeper
1 EL
Kruidentuin fijne kruidenmix
(100 g = € 4,50)
2,25 € 50 g
100 g
vers geraspte parmezaan
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Kook de spaghetti in gezouten water beetgaar volgens de instructies op de verpakking, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2.
Verhit de olijfolie in een grote pan. Stoof de bevroren garnalen in kruidensaus 10 minuten onder regelmatig roeren.
3.
Voeg de knoflook, het citroensap, de witte wijn, peper en de chilivlokken erbij en laat alles nog 5 minuten pruttelen op laag vuur
4.
Doe de warme spaghetti erbij en meng goed onder elkaar. Roer er ook de bevroren kruidenmix onder. Strooi de parmezaan over het garnalenpannetje en dien op.
Tip
Wie wil kan het garnalenpannetje nog garneren met wat vers versneden basilicum. Heerlijk met een koele Italiaanse witte wijn.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst