De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Linguine met garnalen

Receptinformatie


Bereidingstijd:
10 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Vis & zeevruchten, Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Laat de garnalen 30 minuten goed ontdooien.
2.
Kook de linguine beetgaar in gezouten water en laat uitlekken in een vergiet zonder af te spoelen met koud water.
3.
Snij de knoflook in schijfjes en laat samen met de chilipeper en het laurierblad met de groentebouillon koken in een kookpot. Neem de knoflook, de chili en de laurier er weer uit. Warm de linguine terug op in de bouillon, voeg olie en zout toe.
4.
Laat de garnalen samen met de citroenschil 2 minuten in een grote pan verwarmen zonder te laten pruttelen. Neem de garnalen van het vuur en laat nog 1 minuut rusten in de warme pan. Smaak af met citroensap en verwijder de citroenschil.
5.
Dresseer de linguine op warme pastaborden, verdeel er de garnalen over en giet er een beetje van de saus over. Garneer naar wens met onbehandelde citroenzeste.
Tip
Er mag zo veel zout in het water voor de linguine dat het bijna naar zeewater smaakt. Zo hebben de linguine na het koken al meteen een lekkere smaak.

Ingrediënten


Aantal personen:
200 g
Garnalen in kruidensaus
(1000 g = € 40,50)
16,20 € ca. 40 stuks = 400 g
200 g
linguine
1 Zehe(n)
knoflook
170 ml
groentebouillon
1
kleine gedroogde chilipeper
1
laurierblad
3 EL
milde olijfolie
1 Streifen
onbehandelde citroenschil
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
10 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Vis & zeevruchten, Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
200 g
Garnalen in kruidensaus
(1000 g = € 40,50)
16,20 € ca. 40 stuks = 400 g
200 g
linguine
1 Zehe(n)
knoflook
170 ml
groentebouillon
1
kleine gedroogde chilipeper
1
laurierblad
3 EL
milde olijfolie
1 Streifen
onbehandelde citroenschil
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Laat de garnalen 30 minuten goed ontdooien.
2.
Kook de linguine beetgaar in gezouten water en laat uitlekken in een vergiet zonder af te spoelen met koud water.
3.
Snij de knoflook in schijfjes en laat samen met de chilipeper en het laurierblad met de groentebouillon koken in een kookpot. Neem de knoflook, de chili en de laurier er weer uit. Warm de linguine terug op in de bouillon, voeg olie en zout toe.
4.
Laat de garnalen samen met de citroenschil 2 minuten in een grote pan verwarmen zonder te laten pruttelen. Neem de garnalen van het vuur en laat nog 1 minuut rusten in de warme pan. Smaak af met citroensap en verwijder de citroenschil.
5.
Dresseer de linguine op warme pastaborden, verdeel er de garnalen over en giet er een beetje van de saus over. Garneer naar wens met onbehandelde citroenzeste.
Tip
Er mag zo veel zout in het water voor de linguine dat het bijna naar zeewater smaakt. Zo hebben de linguine na het koken al meteen een lekkere smaak.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst