De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Thaise soep

Receptinformatie


Bereidingstijd:
45 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Vis & zeevruchten, Soepen en stoofpotten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder varkensvlees

Bereiding

1.
Leg de bevroren kabeljauwfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel de volgende dag af met koud water, dep droog met huishoudpapier en snij in blokjes van ongeveer 2 cm.
2.
Was en schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
3.
Breng het water aan de kook en voeg de aardappelblokjes, de knoflook, de bevroren uienblokjes, soepgroenten en bloemkoolroosjes toe en kruid met peper en zout. Zet het deksel op de pot en laat 15 minuten zachtjes koken. Voeg na 10 minuten de kabeljauwstukjes toe.
4.
Meng de currypasta, het currypoeder, de kurkuma, vissaus, suiker en kokosmelk bij elkaar en doe alles bij de warme vissoep. Laat 5 minuten rusten op laag vuur. Smaak af met de vleesbouillon en dien warm op.
Tip
Er kan ook wat basmatirijst worden toegevoegd aan de soep. De exotische kruiden zijn te vinden in de meeste grote supermarkten of bij Aziatische kruideniers.

Ingrediënten


Aantal personen:
3 Stück
Kabeljauwfilets, natuur
20,50 € 5-11 stuks = 1000 g
2
middelgrote aardappelen
1 Knolle(n)
knoflook
1 l
water
30 g
Uienblokjes
4,95 € 1000 g
120 g
Boerensoepgroenten
(1000 g = € 4,46)
5,35 € 1200 g
80 g
Bloemkoolroosjes
1 EL
zout
1 TL
peper
1 EL
currypasta
1 EL
currypoeder
2 TL
kurkuma
2 EL
vissaus
1 EL
suiker
1 Dose(n)
kokosmelk
2 EL
instant vleesbouillon met stukjes
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Receptinformatie


Bereidingstijd:
45 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Vis & zeevruchten, Soepen en stoofpotten
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder varkensvlees

Ingrediënten


Aantal personen:
3 Stück
Kabeljauwfilets, natuur
20,50 € 5-11 stuks = 1000 g
2
middelgrote aardappelen
1 Knolle(n)
knoflook
1 l
water
30 g
Uienblokjes
4,95 € 1000 g
120 g
Boerensoepgroenten
(1000 g = € 4,46)
5,35 € 1200 g
80 g
Bloemkoolroosjes
1 EL
zout
1 TL
peper
1 EL
currypasta
1 EL
currypoeder
2 TL
kurkuma
2 EL
vissaus
1 EL
suiker
1 Dose(n)
kokosmelk
2 EL
instant vleesbouillon met stukjes
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Leg de bevroren kabeljauwfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel de volgende dag af met koud water, dep droog met huishoudpapier en snij in blokjes van ongeveer 2 cm.
2.
Was en schil de aardappelen en snij ze in blokjes.
3.
Breng het water aan de kook en voeg de aardappelblokjes, de knoflook, de bevroren uienblokjes, soepgroenten en bloemkoolroosjes toe en kruid met peper en zout. Zet het deksel op de pot en laat 15 minuten zachtjes koken. Voeg na 10 minuten de kabeljauwstukjes toe.
4.
Meng de currypasta, het currypoeder, de kurkuma, vissaus, suiker en kokosmelk bij elkaar en doe alles bij de warme vissoep. Laat 5 minuten rusten op laag vuur. Smaak af met de vleesbouillon en dien warm op.
Tip
Er kan ook wat basmatirijst worden toegevoegd aan de soep. De exotische kruiden zijn te vinden in de meeste grote supermarkten of bij Aziatische kruideniers.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst