Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Glutenvrij, Vleesvrij, Varkensvrij

Extra tijd:

+ 4 uur om af te koelen

Bereiding

1
 Laat de aalbessengelei al roerend warm worden in een kleine kookpot op laag vuur. Meng de vruchtenmix samen met de gelei en de suiker in een kom.
2
 Leg de lange vingers in een rechthoekige ovenschaal en druppel de crème de cassis erover. Verdeel de vruchtenmix over de lange vingers.
3
 Doe de yoghurt, de room, de vanillesuiker, 3 snufjes kaneel, het citroensap en het poedersuiker in een kom en roer goed. Verdeel de yoghurtmengeling over het fruit en strijk glad.
4
 Zeef het cacaopoeder over de tiramisu en zet nog ten minste 4 uur koud voor het opdienen.

Onze tip

Voor kinderen kan de crème de cassis worden vervangen door kersen- of aalbessensiroop. Meng het cacaopoeder eens met gemalen kardemom, kaneel en kruidnagel voor een fijne exotische toets. Voor wie het eens wat meer mag zijn, kan de helft van de yoghurt worden vervangen door mascarpone.

Vergelijkbare recepten

Deense tiramisu met cassis

eenvoudig 260 min

Ingrediënten

6.00 Eetlepel
aalbessengelei
500.00 g bofrost*
500.00 g
bofrost*Rodevruchtenmix
2.00 Eetlepel
suiker
120.00 g
lange vingers
4.00 Eetlepel
crème de cassis
500.00 g
natuuryoghurt
100.00 g
room
1.00 Pakjes
vanillesuiker
1.00 Eetlepel
citroensap
5.00 Eetlepel
poedersuiker
3.00 Eetlepel
cacaopoeder
Kaneelpoeder

Bereiding

1.
Laat de aalbessengelei al roerend warm worden in een kleine kookpot op laag vuur. Meng de vruchtenmix samen met de gelei en de suiker in een kom.
2.
Leg de lange vingers in een rechthoekige ovenschaal en druppel de crème de cassis erover. Verdeel de vruchtenmix over de lange vingers.
3.
Doe de yoghurt, de room, de vanillesuiker, 3 snufjes kaneel, het citroensap en het poedersuiker in een kom en roer goed. Verdeel de yoghurtmengeling over het fruit en strijk glad.
4.
Zeef het cacaopoeder over de tiramisu en zet nog ten minste 4 uur koud voor het opdienen.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.