De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Toegankelijkheid

De inhoud van onze website is aangepast aan de behoeften van onze blinde en slechtziende klanten.

"Toegankelijk voor iedereen" betekent dat faciliteiten, inhouden en media zo zijn ontworpen dat iedereen, ongeacht eventuele handicaps, ze onbeperkt kan gebruiken. Soms wordt in  het begrip "toegankelijkheid" gebruikt (afgeleid van het Engelse accessibility).
Formulering zoals "webtoegankelijkheid" omschrijft een webaanbod dat alle gebruikers, ongeacht lichamelijke of technische mogelijkheden, onbeperkt kunnen gebruiken. Vaak is het onmogelijk om alle “drempels” te verlagen.
De bofrost*website werd zo toegankelijk mogelijk ontworpen – zo kunt u het hele aanbod optimaal benutten.

Onze website is zo toegankelijk mogelijk opgezet. De inhoud is met grote zorg zodanig opgemaakt dat de teksten duidelijk en gemakkelijk leesbaar zijn. Alle functies kunnen zonder moeite worden bediend en zijn gebruiksvriendelijk.

De inhoud is zo opgemaakt dat ook onze blinde en slechtziende klanten ons aanbod volledig kunnen benutten. Dit is van groot belang omdat veel blinde en slechtziende gebruikers met behulp van speciale software, zogenaamde screenreaders, werken. De screenreaders lezen de teksten op het beeldscherm voor en maken de verstrekte informatie zo toegankelijk.

Ja, de bofrost*website is aangepast aan de behoeften en vereisten van blinde en slechtziende mensen. De inhoud van de bofrost*website is duidelijk en eenvoudig gestructureerd. Een screenreader kan daardoor de inhoud goed bereiken en het volledige assortiment probleemloos aan u voorlezen.

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst