Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Algemene handelsvoorwaarden

Gebruiksvoorwaarden voor onze online-shop

 

Wij geven uw online-bestelling aan het voor u bevoegde bofrost*-filiaal door. Die stelt voor u een vrijblijvende reservering op. Een contractuele overeenkomst komt pas bij het bezoek van de verkoper tot stand. De hier op het internet gepubliceerde prijzen zijn geldig voor alle contracten die tijdens de geldigheidsduur van de huidige catalogus tot stand komen. Een cataloguswijziging vindt twee keer per jaar plaats (lente / zomer: 01.03.2019, herfst / winter: 30.09.2019). Gelieve er rekening mee te houden dat dan bijvoorbeeld ook aanpassingen aan het assortiment en aan de prijzen kunnen gebeuren. Bestellingen van bofrost* producten via de Belgische web-shop, worden uitsluitend binnen België geleverd.

  

Tip:

Maak gebruik van ons omvangrijk informatieaanbod: In "Vragen & Antwoorden" geven wij u, thematisch gerangschikt, antwoorden op veel gestelde vragen betreffende bofrost*. Als u nog meer informatie wenst te ontvangen, kunt u ons ook persoonlijk bereiken. Bel ons dan op het nummer 016/98 19 19.

 

Europees platform voor online geschillenbeslechting

De Europese Commissie stelt een platform voor online geschillenbeslechting ter beschikking. U kunt het vinden op: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Consumenten hebben sinds 15 februari 2016 de mogelijkheid om van dit platform voor het beslechten van hun geschillen in verband met een online-bestelling gebruik te maken.

 

 

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.