Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Heeft u vragen? Wij antwoorden graag!

Soms stelt men zich vragen. Wij hebben voor u de meest gestelde vragen verzameld. Mocht u hierna nog vragen hebben, bel ons gewoon op het nummer 016/98 19 19 of stuur ons een E-Mail.

Vaak gevraagd

Volgende vragen zijn voorbeeldvragen uit de hiernaast links opgesomde thema's. Door een "klik" op een thema verschijnen desbetreffende vragen en antwoorden.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen – wij leveren graag aan u!

We ontvangen uw eerste bestelling graag rechtstreeks via de online shop. Kies bij producten gewoon de gewenste bestelling en geef een gewenste bezoeksdatum op. Er is op ons online bestelformulier voldoende ruimte voor afzonderlijke opmerkingen. We bezorgen uw wensen onmiddellijk aan uw plaatselijke bofrost*vestiging. U krijgt van ons ook automatisch een bevestigingsmail voor uw bestelling.

Wilt u uw eerste bestelling liever telefonisch plaatsen? Bel ons gewoon op: 016/98 19 19 van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur . 

U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen.

Bij bofrost* kunt u er zeker van zijn dat u enkel producten van de hoogste kwaliteit krijgt.

  • Geen toevoeging van kunstmatige kleurstoffen.
    Wij gebruiken enkel stoffen die in de natuur als zodanig of in soortgelijke vorm voorkomen, zoals bv. caroteen in wortels, bietenrood in rode bieten of paprika-extract in paprika's.
  • Geen toevoeging van bewaarmiddelen.
    Uitzondering: enkele traditionele ingrediënten, zoals bv. pekelzout, dat nog zoals in de goede oude tijd voor ham en salami wordt gebruikt.
  • Geen toevoeging van smaakversterkers.
  • Geen toevoeging van doorgestraalde ingrediënten.
  • Geen toevoeging van kunstmatige aroma's.
  • Geen genetisch gemodificeerde organismes (GGO’s)

Dat garanderen wij u!

De teelt en de kweek worden streng gecontroleerd. De oogst heeft plaats op het meest gunstige tijdstip en de verdere verwerking gebeurt onmiddellijk en voorzichtig. De herkomst van onze producten is traceerbaar, en de vriesketen is gesloten. Gewoonweg voor goed eten.  

Bij bofrost* vindt u heel wat gezonde gerechten en een groot aanbod aan diensten. Daarbij hoort ook individueel advies bij alle voedingsvragen. U vindt onder andere informatie over glutenintolerantie en lactose-intolerantie.
Ons team helpt u graag bij al uw vragen i.v.m. het thema ‘gezonde voeding’. We geven u graag meer info over voedingsallergieën, voedingswaarden van onze producten, ingrediënten in de bereidingen, enz. Het spreekt voor zich dat dit professioneel advies volledig kosteloos is!

Bij de keuze van onze teelt-, kweek en vangstgebieden en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen letten wij op de bescherming van het milieu.
In de koeltechniek werken wij met efficiënte, moderne installaties en besturingen: zo minimaliseren we ons stroomverbruik.
De regelmatige vernieuwing van het wagenpark van bofrost* waarborgt dat onze voertuigen zijn uitgerust met verbruiks- en emissiesvriendelijke motoren.
Wij optimaliseren voortdurend de planning en de routes voor onze diepvrieswagens om brandstof te besparing.  Door opleiding van onze medewerkers dragen wij bij aan een geluidsarme en CO2-uitstootverlagende rijstijl.

"Toegankelijk voor iedereen" betekent dat faciliteiten, inhouden en media zo zijn ontworpen dat iedereen, ongeacht eventuele handicaps, ze onbeperkt kan gebruiken. Soms wordt  het begrip "toegankelijkheid" gebruikt (afgeleid van het Engelse accessibility).
"Webtoegankelijkheid" omschrijft een webaanbod dat alle gebruikers, ongeacht lichamelijke of technische mogelijkheden, onbeperkt kunnen gebruiken.
De bofrost*website werd zo toegankelijk mogelijk ontworpen – zo kunt u het hele aanbod optimaal benutten.

We bieden u een online bladerfunctie aan voor zowel de bofrost*catalogen als de folders (op HTML5-webversies). Deze functie is zowel geschikt voor mobiele als vaste apparaten.

Waar en wanneer u maar wilt, kunt u virtueel door de catalogus bladeren en direct inspiratie opdoen. Druk gewoon op het winkelkarretje dat verschijnt bij uw gewenste producten.

Tip: probeer ook de geïntegreerde bladwijzerfunctie.

Meld u aan voor onze gratis bofrost*Newsletter!
Belangrijk: U krijgt van ons automatisch een bevestigingslink via e-mail. Klik één keer op deze link. Dit zorgt ervoor dat u onze nieuwbrief alleen zult ontvangen als u uw inschrijvingsaanvraag actief heeft bevestigd. Registraties door derden zijn niet mogelijk.
Recepten en informatie over promoties en nieuwe producten wachten op u !

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.