Info voor sollicitanten

Werkt u met plezier en zoekt u een nieuwe professionele uitdaging? Uiteraard liefst in een economisch gezonde omgeving die u echt kan stimuleren? Dan hebben we wellicht ook voor u een passende vacature.

We willen eerst even zeggen dat we ons verheugen over uw interesse om voor ons te werken.
Het eenvoudigste is dat u zich informeert bij onze carrièreportal. Via de portal vindt u informatie over de beroepsvelden waarin we werk aanbieden en concrete informatie over openstaande vacatures.

Onze carrièreportal heeft een eigen url: http://www.met-bofrost.be . Deze website is via een link in de ondermarge gekoppeld aan de carrièreportal. Klik onderaan gewoon op ‘Carrière’.

De eenvoudigste manier is om online via de vacaturebank van onze career portal te solliciteren.

Onze carrièreportal heeft een eigen url: http://www.met-bofrost.be

Bij iedere werkaanbieding staat er naast een uitvoerige beschrijving ook een knop met ‘nu aanvragen’. Door op deze knop te klikken, wordt een sollicitatieformulier zichtbaar, waarin u uw persoonlijke gegevens kunt invoeren. De informatievelden over de vacature waarvoor u solliciteert worden automatisch ingevuld.

We verheugen ons alvast op uw sollicitatie.

Onze carrièreportal is opgedeeld in twee delen:

  1. het inhoudelijke deel en
  2. de vacaturedatabank.

In het inhoudelijke deel geven we meer uitleg over de belangrijkste beroepsvelden waarin onze medewerkers actief zijn.
Bent u al een tijdje aan het werk en wilt u graag van job veranderen, zoek dan meer informatie onder de kop Personen met beroepservaring over de mogelijkheden om bij ons te werken in de commerciële, industriële of verkoopssector.
Mocht u al ervaring hebben als leider of wilt u een leiderschapspositie nastreven, dan vindt u onder de kop Leidinggevenden interessante toekomstmogelijkheden.
Algemene informatie over bofrost* vindt u onder Over ons, waar we een kort overzicht geven van de geschiedenis en de ontwikkeling van bofrost*. Verder – en heel belangrijk – leest u hier over onze doelen, filosofie en personeelsontwikkeling.
In de vacaturedatabank zijn alle vacatures voor openstaande betrekkingen, waarvoor u kunt solliciteren, te bekijken.
Onze carrièreportal heeft een eigen url: http://www.met-bofrost.be/ .
Deze website is via een link in de ondermarge gekoppeld aan de carrièreportal. Klik onderaan gewoon op ‘Carrière’.
 

Nog meer veelgestelde vragen en antwoorden met betrekking tot het thema ‘carrière bij bofrost*’ vindt u op http://www.met-bofrost.be .