In- en uitschrijven

Bedankt voor uw interesse in de bofrost*newsletter! U kunt zich hier eenvoudig online inschrijven.

De inschrijving is gratis en vrijblijvend. Wanneer u de newsletter niet meer zou willen ontvangen, kunt u zich even gemakkelijk weer uitschrijven (door onderaan in de newsletter op de desbetreffende link te klikken).

Belangrijk: u ontvangt een bevestigingslink per e-mail. Klik op de link om uw aanmelding te voltooien. Wij vragen deze dubbele bevestiging voor de bescherming van uw gegevens. Zo zijn we zeker dat u zich persoonlijk hebt aangemeld voor de bofrost*newsletter en uw e-mailadres niet zonder toestemming door iemand anders is gebruikt.


Kies uit de volgende opties wat voor u past:

a) U bent al online klant en hebt een persoonlijke online gebruikersaccount (Mijn bofrost*). U hebt zich ingeschreven voor de newsletter met het e-mailadres van uw account:


Meld u aan op uw online gebruikersaccount ‘Mijn bofrost*’. Daar kunt u onder ‘Persoonlijke gegevens ‘onder andere uw e-mailadres bijwerken. Opgelet: door uw e-mailadres te veranderen, verandert ook de gebruikersnaam waarmee u zich aanmeldt.

De verandering is meteen doorgevoerd voor de automatische bevestigingen van online bestellingen of voor de wachtwoordhulp. Voor de bofrost*newsletter en bezoekaankondigingen krijgt u eerst per e-mail een nieuwe automatische bevestigingslink. Klik op de link om de wijziging van uw e-mailadres te voltooien.
Onderaan elke newsletter staat een link waarmee u zich kunt uitschrijven voor het desbetreffende e-mailadres.

b) U hebt zich enkel ingeschreven voor de newsletter en hebt geen online gebruikersaccount ‘Mijn bofrost*’ of u gebruikt een ander e-mailadres voor uw online gebruikersaccount:


Stap 1: klik onderaan de newsletter op de link om u uit te schrijven voor de newsletter.

Stap 2: schrijf u hier in met het e-mailadres waarop u de bofrost*newsletter voortaan wilt ontvangen. Belangrijk: u ontvangt vervolgens een bevestigingslink per e-mail. Klik op die link om te bevestigen dat u de newsletter naar het nieuwe e-mailadres wilt laten sturen.
 

Nee, iemand anders kan uw e-mailadres niet gebruiken voor de bofrost*newsletter zonder dat u het weet. We sturen de newsletter enkel naar degenen die ons daar toestemming voor hebben gegeven via de bevestigingslink.

Alle inschrijvingen voor de bofrost*newsletter gebeuren met de Double-Opt-In-methode. Double-Opt-In (DOI) duidt op de methode waarbij de inschrijving voor de newsletter twee keer moet worden bevestigd. Eerst schrijft u zich met uw e-mailadres in voor onze newsletter. Vervolgens krijgt u automatisch een bevestigingslink van bofrost* per e-mail. U bent pas ingeschreven voor de newsletter nadat u op de bevestigingslink hebt geklikt.

Waarom moet ik twee keer bevestigen?
Inschrijvingen met dubbele bevestiging zijn extra veilig. Door de bevestigings-e-mail zijn we zeker dat u het juiste adres hebt ingevoerd en dat uw e-mailadres ook niet door iemand anders is gebruikt zonder uw toesteming.

U vindt een link om u uit te schrijven onderaan elke newsletter.

Ons systeem controleert vervolgens of het adres op de distributielijst staat voor de bofrost*newsletter en schrapt het automatisch. Als het niet is gelukt om u uit te schrijven, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder! Het is gemakkelijk als u ons de e-mail die u niet meer wilt ontvangen ongewijzigd doorstuurt naar service@bofrost.be.

Als u na uw inschrijving niet meteen een e-mail van ons ontvangt waarin we u vragen om uw inschrijving te bevestigen (voor de Double-Opt-In-methode), dan is er waarschijnlijk een foutje geslopen in het e-mailadres en kon de DOI-e-mail niet worden verzonden. Wij werken bovendien volgens het principe van Permission Marketing. We willen onze berichten enkel sturen naar mensen die ze ook graag willen ontvangen. Wanneer iemand onze berichten toch ontvangt tegen zijn wil, voegen we het desbetreffende e-mailadres toe aan onze lijst met geblokkeerde adressen. Wanneer een e-mailadres op die lijst staat, kan het via inschrijving op de website niet opnieuw worden toegevoegd aan de distributielijst.

Iedereen die zich inschrijft voor de bofrost*newsletter en die inschrijving bevestigt via de DOI-methode, ontvangt een welkomstbericht.

Als u toch geen newsletter ontvangt, dan gaan we dat graag even voor u na bij onze newsletterverantwoordelijke. Het gemakkelijkste is dat u daarvoor per e-mail contact opneemt met ons serviceteam. Bedankt!

Dat bericht hebt u ontvangen in het kader van onze Double-Opt-In-methode.

Double-Opt-In (DOI) duidt op de methode waarbij de inschrijving voor de newsletter twee keer moet worden bevestigd. Eerst schrijft u zich met uw e-mailadres in voor onze newsletter. Vervolgens krijgt u automatisch een bevestigingslink van bofrost* per e-mail.  U bent pas ingeschreven voor de newsletter nadat u op de bevestigingslink hebt geklikt. (Als de link niet zou werken, kunt u de link ook kopiëren in de adresbalk van uw browser.)

Als u onze newsletter niet wilt ontvangen, mag u de DOI-mail gewoon negeren en verwijderen. Uw inschrijving voor de newsletter geldt pas wanneer u hebt bevestigd via de link. U kunt zich op ieder moment weer uitschrijven.

Hebt u nog vragen over onze newsletter, opmerkingen of wensen? Neem contact op met onze klantendienst op 016 / 98 19 19. U kunt ook via e-mail contact met ons opnemen.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.