Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Producten die uit het assortiment worden gehaald

Geliefde klassiekers, innovatieve productideeën: bij bofrost* vindt u altijd wat u zoekt. bofrost* staat niet enkel voor de beste service en kwaliteit, maar ook een groot aanbod. Dat smaakt!

Bij het vastleggen van ons assortiment letten we onder andere op de seizoensgebonden schommelende vraag. Producten die in de zomer minder worden gekocht, halen we uit het aanbod ten gunste van andere. Dit geldt ook in de winter: In het koudere seizoen moeten onze klanten steeds kunnen rekenen op hun geliefde boerenkool, in de zomer eten ze meer ijs.
Omdat we sommige producten enkel seizoensgebonden aanbieden, kunnen we u de afwisseling bieden die u van ons verwacht: een assortiment van meer dan 500 lekkernijen – diepgevroren kwaliteitsproducten om van te genieten, direct bij u thuis!

We hebben uitgerekend uw lievelingsproduct uit het assortiment gehaald? Dat betreuren we ten zeerste, want uw tevredenheid ligt ons na aan het hart!
Daarom bieden we u niet enkel een eersteklas service, maar ook een uitstekend productaanbod. Meer dan 500 verschillende bofrost*producten vinden hun plaats op onze speciale diepvriesbestelwagens. Ons doel is om het assortiment voor u interessant en afwisselend te maken. Dat kunnen we enkel door regelmatig nieuwe producten aan te bieden.
Omdat op onze verkoopvoertuigen slechts beperkt plaats is, halen we de minst gevraagde producten uit het assortiment ten gunste van nieuwe aanbiedingen.
Breng ons op de hoogte wanneer u niet akkoord gaat met ons vastgelegde assortiment. Bel naar 016 / 98 19 19 of gebruik ons contactformulier.
Met uw suggesties en kritiek helpt u ons om ons aanbod nog beter op uw behoeften af te stemmen. Uw bofrost*verkoper geeft u graag advies en stelt op uw vraag alternatieve producten voor.
 

We kunnen om verschillende redenen beslissen om een product uit het assortiment te halen.
Meestal halen we het product uit het assortiment omdat onze klanten er weinig naar vragen. Omdat op onze verkoopvoertuigen slechts beperkt plaats is, halen we de minst verkochte producten uit het assortiment ten gunste van nieuwe aanbiedingen.
Bovendien kunnen we door een plots tegenvallende oogst of andere ongunstige omstandigheden op de inkoopmarkt beslissen om producten uit het assortiment te halen.
Wij bij bofrost* willen u niet enkel de beste service en kwaliteit bieden, maar er ook voor zorgen dat u uw tafel rijkelijk kunt dekken. Met innovatieve productideeën bedoelen we ook een afwisselend assortiment, zoals geliefde klassiekers.
Natuurlijk letten we op de algemene marktsituatie, maar uw feedback is natuurlijk ook van betekenis bij het vastleggen van ons assortiment. Daarom kijken we steeds uit naar uw suggesties, ideeën en kritiek! Bel ons op 016 / 98 19 19 of mail ons.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.