Filosofie

Uw tevredenheid ligt ons na aan het hart. Daarom bieden we u niet enkel een uitstekend productaanbod, maar ook een eersteklas service. Diepgevroren versheid voor smakelijke gerechten, direct aan huis bezorgd.
 

Ondernemend, partnervriendelijk, praktisch, veilig – trefwoorden, die de cultuur van de onderneming bofrost* kenmerken.
Alles wat we doen draait om onze klanten. Het vertrouwen van onze klanten motiveert het volledige bofrost*team om, elke dag, de klanten te blijven overtuigen van onze topkwaliteit en -service.
Wij spreken ons uit voor sociale verantwoordelijkheid en scheppen voor onze medewerkers een aangename professionele omgeving.
Wij bevorderen de individuele prestaties van onze medewerkers door een respectvolle en loyale samenwerking.
Onze hiërarchische cultuur bevordert eigen verantwoordelijkheid en identificatie van onze medewerkers door een coöperatieve en motiverende wijze van leidinggeven.
Meer informatie vindt u onder http://www.met-bofrost.be.

Onze verkopers zijn vaste medewerkers die goed zijn opgeleid en regelmatig worden opgeleid. Onze verkopers zijn de pijlers van onze persoonlijke klantenservice. Zij hebben direct contact met onze klanten en adviseren hen indien nodig. Hiervoor hebben onze verkopers niet alleen kennis nodig van de verschillende producten en hoge kwaliteitsnormen bij bofrost*, maar moeten ze ook hun werk met motivatie en plezier doen.

We onderhouden een goede relatie met onze productiepartners, die vaak al vele jaren is gegroeid. Onze productiepartners zijn verplicht

  • een goed salaris te bieden
  • kinderarbeid en dwangarbeid te verbieden
  • discriminatie uit te sluiten
  • de veiligheidsvoorschriften te respecteren
  • rekening te houden met milieukwesties

De productielocaties worden door onze vakmensen regelmatig bezocht. Bewezen overtredingen ten opzichte van deze vereisten leiden tot verregaande consequenties.

Bij de keuze van onze teelt-, kweek en vangstgebieden en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen letten wij op de bescherming van het milieu.
In de koeltechniek werken wij met efficiënte, moderne installaties en besturingen: zo minimaliseren we ons stroomverbruik.
De regelmatige vernieuwing van het wagenpark van bofrost* waarborgt dat onze voertuigen zijn uitgerust met verbruiks- en emissiesvriendelijke motoren.
Wij optimaliseren voortdurend de planning en de routes voor onze diepvrieswagens om brandstof te besparing.  Door opleiding van onze medewerkers dragen wij bij aan een geluidsarme en CO2-uitstootverlagende rijstijl.
 

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.