Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

FAQ bofrost* bio

Bij bofrost* worden alle producten onderworpen aan zeer strenge kwaliteitscontroles en tref je in onze producten weinig tot geen bewerkte ingrediënten aan. 

Ook gebruiken we geen gemodificeerde organismes (GGO’S), smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.

Om te beantwoorden aan de behoeften van onze klanten, die steeds meer belang hechten aan  100% natuurlijke producten, hebben we besloten om een nieuw assortiment biologische producten te creëren: een exclusief uitgebreid gamma met 26 bofrost* bio producten. 

Elk bio-product wordt gewaarborgd en kan je herkennen aan de markering met het bio EU-logo. Het witte blad op een groene achtergrond is goed zichtbaar op de verpakking. 

Alle biologische producten worden gecertificeerd door controleorganen die erkend zijn door de overheid. De controle voor biologische producten gebeurt in België door Certisys en in Nederland door Skal.

Voor onze gecertificeerde en gecontroleerde producten selecteren we met zorg de producenten met wie we samenwerken.

De getraceerde en gecertificeerde productieketen maakt een maximale kwaliteitscontrole van de grondstoffen mogelijk, van het land tot jouw tafel. Op die manier kennen we de producenten en kunnen we jou de herkomst van het product, zijn kwaliteit en versheid garanderen. 

We oogsten fruit en groenten bij de juiste rijpheid en dankzij de korte tijd tussen de oogst en het invriezen behouden je fruit en groenten hun waardevolle bestanddelen optimaal. 

In eerste instantie bieden we een beperkt gamma van 26 bofrost* bio producten aan. Gaande van groenten, fruit en vlees tot ijs en confituur. In de komende maanden zal dit aanbod verder worden uitgebreid.

Alle bofrost*bio producten zijn direct beschikbaar, de verkoper zal het volledige gamma op zijn/haar vrachtwagen hebben. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze producten vooraf te bestellen via onze webshop.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.