De klok rond winkelen
Kosteloze levering
Pas betalen bij levering
Omruilgarantie
Menu

Algemeen

Lekkers per e-mail met de bofrost*newsletter: ontvang op regelmatige basis gratis en vrijblijvend nieuws en receptideeën.

Nieuwsgierig? Schrijf u in voor de newsletter!

De bofrost*newsletter wordt doorgaans om de drie à vier weken verstuurd. Soms worden er extra seizoensgebonden newsletters verzonden.
bofrost*klanten die een gebruikersaccount hebben aangemaakt voor de bofrost*Online-Shop en hetzelfde e-mailadres hebben gebruikt om zich in te schrijven voor de bofrost*newsletter ontvangen de bofrost*newsletter in combinatie met een individuele bezoekaankondiging per e-mail.

Schrijf u hier in voor onze gratis bofrost*newsletter.
Nadat u ons uw e-mailadres meedeelt, sturen wij u eerst een bevestigingslink: u dient hierop te klikken. Zo zijn wij zeker dat u de newsletter zelf hebt aangevraagd, en niet iemand anders. U kunt uw toestemming voor het gebruik van uw e-mailadres te allen tijde kosteloos intrekken. Daarvoor kan u aan het einde van elke e-mail op " Voor de bofrost*Newsletter uitschrijven" klikken of stuur ons een kort bericht.
Begin al maar te watertanden voor onze recepten, promoties en nieuwe producten!
 

bofrost* neemt gegevensbescherming heel ernstig. We slaan uw gegevens veilig en afgeschermd op. Lees onze Privacybescherming.
Uw persoonlijk online account (Mijn bofrost*) is bovendien heel goed beveiligd. We gebruiken daarvoor de zogenoemde SSL-technologie (Secure Socket Layer). Die technologie zorgt ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen uw computer en de bofrost*-servers is versleuteld en beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.
Zo goed als alle moderne browsers ondersteunen de SSL-versleutelingstechnologie. We raden u aan om altijd de meest recente versie van uw browser te gebruiken.

 

Uiteraard geldt ons Privacybeschermingsbeleid ook voor de bofrost*newsletter. We gaan uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en houden ons aan de bepalingen van de privacywetgeving.

Stel uw vragen over onze bofrost*newsletter gerust aan onze klantendienst op 016/98 19 19 of stuur een e-mail naar service@bofrost.be. We bezorgen u snel een antwoord!

Hebt u nog vragen over onze service, opmerkingen of wensen? Neem contact op met onze klantendienst. Bel naar 016/98 19 19 (van maandag tot vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur) U kunt ook contact met ons opnemen via e-mail.
 

Uw wensen en ideeën!

Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee. 

016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)

Via onze online catalogus kan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.

Raadpleeg ook onze antwoorden op  veel gestelde vragen.


U kunt ons uw wensen ook gewoon mailen: service@bofrost.be

Contact klantendienst