Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestelling en levering

Van mens tot mens – Uw bofrost*verkoper is steeds uw behulpzame en bekwame contactpersoon. Voor hem telt enkel uw tevredenheid.

Zoals de meeste Belgische ondernemingen ondervinden ook wij de negatieve gevolgen van de huidige economische en politieke toestand.

Grondstoffen¬ en worden schaarser en zijn moeilijker verkrijgbaar met onvoorspelbare prijsstijgingen tot gevolg. Ook alle andere kosten, waaronder de brandstof- en transportkosten, stijgen voortdurend…

Wij doen al het mogelijke om de impact van deze kostenstijgingen naar u als klant toe te beperken. Zo hebben we besloten om de prijzen van onze producten op dit ogenblik niet aan te passen: de prijzen die u in uw catalogus terugvindt blijven voorlopig dan ook van toepassing.

Wat we evenwel spijtig genoeg niet kunnen behouden zijn de kosteloze leveringen. Daarom zien wij ons genoodzaakt om een energiebijdrage van 1,5 € per levering aan te rekenen en dit voor alle leveringen

Enkel zo kunnen wij onze dienstverlening garanderen.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.