Beste klant, door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Meer informatie vind je hier. 

Beste klant, door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Meer informatie vind je hier. 

Cover catalogus

Standaardassortiment Herfst-/Wintercatalogus 2022-2023

Winterse gerechten op z’n best. Meer dan 450 producten om uit te kiezen. Met onder meer pangerechten, ovenschotels, individuele kant-en-klaar maaltijden, soepen, pizza’s, snacks, aardappelen, vlees, vis, gevogelte, maar ook ijs, gebak en brood. Nieuw is dat alle vegetarische producten expliciet voor jou gemarkeerd zijn en je ze herkent aan het logo ‘vegetarisch’. Het hoeft niet altijd vis of vlees te zijn. Want vooral de vegetarische keuken heeft veel te bieden: knapperige groenten, hartige gerechten en uitgekiende composities. Ontdek ook onze meer dan 300 recepten online op www.bofrost.be/recepten. Blader online door de catalogus , klik op het winkelmandje naast je favoriete producten en voeg ze meteen toe aan je bestelling.

 

Onze catalogus is geldig van 01/09/2022 tot en met 28/02/2023. 

 

Online-catalogus

Prijswijzigingen voorbehouden. bofrost* heeft de prijzen bepaald op basis van de marktsituatie bij het samenstellen van deze catalogus: wij hopen deze prijzen te kunnen behouden tot 28.02.2023.  Rekening houdend met de huidige politieke en economische situatie is het evenwel mogelijk dat bofrost* de prijzen vroeger zou moeten aanpassen. Je zal in dat geval van deze wijzigingen op de hoogte gebracht worden via een nieuwe prijslijst, onze website en folders. Door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Wij vertrouwen op je begrip. 

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.