Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Standaardassortiment zomercatalogus 2024

Smaakvol de zomer door! Meer dan 450 zomerse producten waarvan een 40-tal nieuwe toppers. Voor elk wat wils: groenten, soepen, aardappelspecialiteiten, pangerechten, pasta, pizza, ijsjes, gebak, brood,... Met aandacht voor vegetarische en vegan producten, een uitgebreid Asia assortiment en een bofrost*free aanbod zonder gluten, lactose en/of tarwe. bofrost* maakt het je gemakkelijk met steeds nieuwe ideeën, uiteenlopende producten, bijzondere creaties, verrassende recepten en persoonlijk advies. Blader online door de catalogus, klik op het winkelmandje naast je favoriete producten en voeg ze meteen toe aan je bestelling. Onze catalogus is geldig van 01/03/2024 tot en met 30/08/2024.

Prijswijzigingen voorbehouden. bofrost* heeft de prijzen bepaald op basis van de marktsituatie bij het samenstellen van deze catalogus: wij hopen deze prijzen te kunnen behouden tot 28.02.2023.  Rekening houdend met de huidige politieke en economische situatie is het evenwel mogelijk dat bofrost* de prijzen vroeger zou moeten aanpassen. Je zal in dat geval van deze wijzigingen op de hoogte gebracht worden via een nieuwe prijslijst, onze website en folders. Door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Wij vertrouwen op je begrip. 

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.