Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis

Bereiding

1
 Voeg nu de paprikareepjes toe en giet de tomatensaus erbij en laat sudderen tot de saus een romige consistentie heeft bereikt. Kruid af met zout, peper en chilipoeder.
2
 Blus af met de appelciderazijn en breng aan de kook.
3
 Giet de tomatensaus in een kookpot en laat opkoken.
4
 Bak de aardappelschijfjes in een pan met koolzaadolie tot ze goudbruin zien.
5
 Verhit de koolzaadolie in een kookpot. Fruit de helft van de uienblokjes met de in blokjes gesneden knoflook en gember tot ze lichtbruin zijn. Voeg de tomatenpuree, suiker en paprikapoeder toe aan de uien en laat licht karamelliseren.
6
 Serveer de burgers met de aardappelschijfjes en de tomaten-paprikasaus.
7
 Smelt de boter in een andere pan en bak de spekblokjes en uienblokjes tot ze gekleurd zijn.
8
 Bak de mediterrane burgers 12 minuten in de pan en draai ze een paar keer om, of bak ze ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven (heteluchtoven 180°C/boven- en onderwarmte 200°C) op de middelste plank. Draai ze halverwege de bereidingstijd om.
9
 Voeg, zodra de aardappelschijfjes gaar zijn, de spek-uienblokjes toe, meng en bestrooi met de fijne kruidenmix. Kruid af met peper en zout.

Vergelijkbare recepten

Mediterrane burger met aardappelschijfjes en pikante saus

gemiddeld 40 min

Ingrediënten

1 Snufje(s)
Paprikapoeder
20 ml
appelazijn
10 g
suiker
4 Stuk bofrost*
4 Stuk
1000 g bofrost*
1000 g
Vegan
30 g
spekblokjes
20 g
Tomatenpuree
1 Snufje(s)
zout, peper, chilipoeder
30 g
boter
300 g bofrost*
300 g
bofrost*Paprika Trio
10 g bofrost*
10 g
Vegan
1 Zak(ken) bofrost*
1 Zak(ken)
Vegetarisch
50 g bofrost*
50 g
bofrost*Uienblokjes
1 Eetlepel
koolzaadolie
5 g
gember, fijn gehakt
20 g bofrost*
20 g
Vegan

Bereiding

1.
Voeg nu de paprikareepjes toe en giet de tomatensaus erbij en laat sudderen tot de saus een romige consistentie heeft bereikt. Kruid af met zout, peper en chilipoeder.
2.
Blus af met de appelciderazijn en breng aan de kook.
3.
Giet de tomatensaus in een kookpot en laat opkoken.
4.
Bak de aardappelschijfjes in een pan met koolzaadolie tot ze goudbruin zien.
5.
Verhit de koolzaadolie in een kookpot. Fruit de helft van de uienblokjes met de in blokjes gesneden knoflook en gember tot ze lichtbruin zijn. Voeg de tomatenpuree, suiker en paprikapoeder toe aan de uien en laat licht karamelliseren.
6.
Serveer de burgers met de aardappelschijfjes en de tomaten-paprikasaus.
7.
Smelt de boter in een andere pan en bak de spekblokjes en uienblokjes tot ze gekleurd zijn.
8.
Bak de mediterrane burgers 12 minuten in de pan en draai ze een paar keer om, of bak ze ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven (heteluchtoven 180°C/boven- en onderwarmte 200°C) op de middelste plank. Draai ze halverwege de bereidingstijd om.
9.
Voeg, zodra de aardappelschijfjes gaar zijn, de spek-uienblokjes toe, meng en bestrooi met de fijne kruidenmix. Kruid af met peper en zout.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.