Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Varkensvrij

Bereiding

1
 Leg de steaks en champignons de dag ervoor in aparte afgedekte bakjes in de koelkast om te ontdooien.
2
 Maal voor de rub de koffiebonen en peperkorrels fijn in een vijzel. Voeg vervolgens het paprikapoeder, de suiker en het zout toe en meng grondig. Wrijf de steaks ongeveer 20 minuten voor het bereiden in met de rub en zet ze opzij.
3
 Was de veldsla en zet die ook opzij. Meng voor de dressing de rodebessengelei, de mosterd, de azijn, de olijfolie en de gehakte knoflook en breng op smaak met peper en zout.
4
 Breng een grote pot met veel water aan de kook en voeg rijkelijk zout toe.
5
 Verhit een beetje koolzaadolie in een kleine pot en fruit hierin de uienblokjes aan. Voeg de champignons toe en bak ze stevig aan. Blus met de groentebouillon en breng kort aan de kook. Voeg de room en de espresso toe en laat de saus op een laag vuur een beetje inkoken. Kruid met peper en zout.
6
 Verhit een beetje olie in een pan en bak de steaks aan beide kanten tot de gewenste gaarheid.
7
 Kook de tagliatelle terwijl de steaks bakken.
8
 Schik de pasta op een bord, giet er beetje saus over en garneer met de peterselie. Meng de salade met de dressing, leg ook op het bord en strooi de pijnboompitten erover. Voeg tot slot de steak toe en geniet ervan.

Vergelijkbare recepten

Rumpsteak in koffierub, tagliatelle met champignons en espresso en veldsla

gemiddeld 40 min

Ingrediënten

2 bofrost*
2
300 g bofrost*
300 g
bofrost*Champignonschijfjes 350 g
Vegan
1 Eetlepel
koffiebonen
½ Theelepel
zwarte peper
½ Theelepel
paprikapoeder
½ Theelepel
bruine suiker
½ Theelepel
zeezout
80 g
veldsla
1 Theelepel
rodebessengelei
1 Theelepel
mosterd
3 Eetlepel
donkere balsamicoazijn
5 Eetlepel
olijfolie
½
knoflookteen
5 Eetlepel
koolzaadolie
4 Eetlepel bofrost*
4 Eetlepel
Vegan
100 ml
groentebouillon
200 ml
room
50 ml
versgezette espresso
400 g
verse tagliatelle
1 Theelepel bofrost*
1 Theelepel
Vegan
2 Eetlepel
geroosterde pijnboompitten

Bereiding

1.
Leg de steaks en champignons de dag ervoor in aparte afgedekte bakjes in de koelkast om te ontdooien.
2.
Maal voor de rub de koffiebonen en peperkorrels fijn in een vijzel. Voeg vervolgens het paprikapoeder, de suiker en het zout toe en meng grondig. Wrijf de steaks ongeveer 20 minuten voor het bereiden in met de rub en zet ze opzij.
3.
Was de veldsla en zet die ook opzij. Meng voor de dressing de rodebessengelei, de mosterd, de azijn, de olijfolie en de gehakte knoflook en breng op smaak met peper en zout.
4.
Breng een grote pot met veel water aan de kook en voeg rijkelijk zout toe.
5.
Verhit een beetje koolzaadolie in een kleine pot en fruit hierin de uienblokjes aan. Voeg de champignons toe en bak ze stevig aan. Blus met de groentebouillon en breng kort aan de kook. Voeg de room en de espresso toe en laat de saus op een laag vuur een beetje inkoken. Kruid met peper en zout.
6.
Verhit een beetje olie in een pan en bak de steaks aan beide kanten tot de gewenste gaarheid.
7.
Kook de tagliatelle terwijl de steaks bakken.
8.
Schik de pasta op een bord, giet er beetje saus over en garneer met de peterselie. Meng de salade met de dressing, leg ook op het bord en strooi de pijnboompitten erover. Voeg tot slot de steak toe en geniet ervan.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.