Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Vleesvrij, Varkensvrij

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
530 kcal
Vetten:
7 g
waarvan verzadigde vetzuren:
0 g
Suikers:
0 g
Zout:
0 g
Koolhydraten:
27 g
Eiwitten:
57 g
Voedingsvezels:
0 g

Bereiding

1
 1. Rasp de schil van twee sinaasappels tot zeste. Meng de zeste in een metalen kom met suiker, eigeel en zout. Klop au bain-marie op tot een stevige sabayon. Let er wel op dat het eigeel niet te warm wordt en gaat stollen. Laat de smeuïge crème afkoelen onder regelmatig roeren.
2
 2. Meng het sinaasappelsap en de Grand Marnier onder de koude sabayon. Klop de room met een elektrische handmixer stijf en spatel een eerste helft onder de sabayon. Spatel vervolgens ook de andere helft er voorzichtig onder. Probeer de luchtigheid zo goed mogelijk te behouden. Schep in kleine vormpjes en zet 4 uur in de diepvriezer.
3
 3. Schil de overige sinaasappels à vif. Breng de sinaasappelparfait over in kommetjes of kleine bordjes en dien op met de sinaasappelpartjes.

Vergelijkbare recepten

Sinaasappelparfait met Grand Marnier

gemiddeld 15 min

Ingrediënten

400 ml
sinaasappelsap
4 Stuk
bio sinaasappels
120 g
suiker
4
eigelen
1 Snufje(s)
zout
5 cl
Grand Marnier, sinaasappellikeur
250 ml
room

Bereiding

1.
1. Rasp de schil van twee sinaasappels tot zeste. Meng de zeste in een metalen kom met suiker, eigeel en zout. Klop au bain-marie op tot een stevige sabayon. Let er wel op dat het eigeel niet te warm wordt en gaat stollen. Laat de smeuïge crème afkoelen onder regelmatig roeren.
2.
2. Meng het sinaasappelsap en de Grand Marnier onder de koude sabayon. Klop de room met een elektrische handmixer stijf en spatel een eerste helft onder de sabayon. Spatel vervolgens ook de andere helft er voorzichtig onder. Probeer de luchtigheid zo goed mogelijk te behouden. Schep in kleine vormpjes en zet 4 uur in de diepvriezer.
3.
3. Schil de overige sinaasappels à vif. Breng de sinaasappelparfait over in kommetjes of kleine bordjes en dien op met de sinaasappelpartjes.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.