Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis

Bereiding

1
 Laat de rumsteaks in hun verpakking ongeveer 1,5 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur). Laat ondertussen de houtspiesen weken in water.
2
 Bereid in de tussentijd de farmer salad voor. Schil en rasp de wortel. Was en droog de Chinese en wittekool, snij of rasp vervolgens in fijne reepjes. Maak de reepjes wittekool wat zachter door ze lichtjes te pletten met een deegrol. Doe de groenten in een kom, giet de azijn erbij, meng goed en kruid af met peper, zout en suiker.
3
 Voor de dipsaus: mix de groene chilipeper, de kruiden, de azijn en de olie samen. Breng over in kleine kommetjes en versier met de gesneden rode chilipeper.
4
 Haal het ontdooide vlees uit de verpakking en snij in blokjes van gelijke grootte. Prik het vlees op de spiesen en bak 5 à 6 minuten “well done” (bien cuit) in een grote hete pan met olie.
5
 Dresseer de farmer salad mooi in het midden van de borden en leg de spiesen erbovenop. Zet de potjes dipsaus ernaast. Ook heel lekker bij dit gerecht is verse ciabatta.

Vergelijkbare recepten

Steak op een spies met farmer salade

gemiddeld 20 min

Ingrediënten

800 g
mini -rumsteaks
2 Eetlepel
plantaardige olie om te bakken
1
wortel
0.5
chinese kool
150 g
witte kool
2 Eetlepel
witte balsamicoazijn
100 g
mediterrane kruidenmix
1
groene chilipeper
50 ml
kruidenazijn
80 ml
extra vierge olijfolie
1
rode chilipeper
zout
witte peper
Suiker
zwarte peper

Bereiding

1.
Laat de rumsteaks in hun verpakking ongeveer 1,5 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur). Laat ondertussen de houtspiesen weken in water.
2.
Bereid in de tussentijd de farmer salad voor. Schil en rasp de wortel. Was en droog de Chinese en wittekool, snij of rasp vervolgens in fijne reepjes. Maak de reepjes wittekool wat zachter door ze lichtjes te pletten met een deegrol. Doe de groenten in een kom, giet de azijn erbij, meng goed en kruid af met peper, zout en suiker.
3.
Voor de dipsaus: mix de groene chilipeper, de kruiden, de azijn en de olie samen. Breng over in kleine kommetjes en versier met de gesneden rode chilipeper.
4.
Haal het ontdooide vlees uit de verpakking en snij in blokjes van gelijke grootte. Prik het vlees op de spiesen en bak 5 à 6 minuten “well done” (bien cuit) in een grote hete pan met olie.
5.
Dresseer de farmer salad mooi in het midden van de borden en leg de spiesen erbovenop. Zet de potjes dipsaus ernaast. Ook heel lekker bij dit gerecht is verse ciabatta.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.