Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder rundvlees, Zeevruchtenvrij, Vleesvrij, Pluimveevrij, Wildvleesvrij, Varkensvrij

Bereiding

1
 Voor het glazuur: karamelliseer honing in een kookpot, blus met azijn en water en laat 2 minuten sudderen. Spoel de sinaasappel onder heet water, dep droog en rasp de schil in het glazuur. Schil en fileer de rest van de sinaasappel en zet opzij. Stamp de venkelzaadjes fijn in een vijzel en voeg toe aan het glazuur.
2
 Was voor de salade de courgettes, halveer ze en snijd ze in plakjes van 0,5 cm dik. Was de chilipeper, halveer hem, ontpit hem en snijd hem in fijne reepjes. Meng de courgetteplakjes met het zout, de peper, de chilipeper en de olijfolie.
3
 Bak de kabeljauw 10 minuten in de grillpan en draai een paar keer om. Druk het knoflookteentje plat met de achterkant van een mes en bak het mee. Bestrijk de kabeljauw met de rest van het glazuur en breng op smaak met zout en peper.
4
 Verhit een grillpan. Grill de courgettes ongeveer 2 minuten aan elke kant en bestrijk ze met de helft van het glazuur. Haal de gegrilde courgette uit de pan en meng met de sinaasappelfilet.
5
 Was de basilicum en pluk de blaadjes. Serveer de courgettesalade met de kabeljauw en de verse basilicum.

Vergelijkbare recepten

gegrilde kabeljauw met courgettesalade

gemiddeld 60 min

Ingrediënten

50 ml
water
50 ml
balsamicoazijn
1 Stuk
rode chilipeper
1 Eetlepel
venkelzaadjes
2 Stuk bofrost*
2 Stuk
1 Snufje(s)
peper/zout
4 Eetlepel
olijfolie
1 Stuk
courgette
1 Stuk
BIO sinaasappel
1 Stuk bofrost*
1 Stuk
Vegan
2 Stengel(s)
basilicum
50 g
honing

Bereiding

1.
Voor het glazuur: karamelliseer honing in een kookpot, blus met azijn en water en laat 2 minuten sudderen. Spoel de sinaasappel onder heet water, dep droog en rasp de schil in het glazuur. Schil en fileer de rest van de sinaasappel en zet opzij. Stamp de venkelzaadjes fijn in een vijzel en voeg toe aan het glazuur.
2.
Was voor de salade de courgettes, halveer ze en snijd ze in plakjes van 0,5 cm dik. Was de chilipeper, halveer hem, ontpit hem en snijd hem in fijne reepjes. Meng de courgetteplakjes met het zout, de peper, de chilipeper en de olijfolie.
3.
Bak de kabeljauw 10 minuten in de grillpan en draai een paar keer om. Druk het knoflookteentje plat met de achterkant van een mes en bak het mee. Bestrijk de kabeljauw met de rest van het glazuur en breng op smaak met zout en peper.
4.
Verhit een grillpan. Grill de courgettes ongeveer 2 minuten aan elke kant en bestrijk ze met de helft van het glazuur. Haal de gegrilde courgette uit de pan en meng met de sinaasappelfilet.
5.
Was de basilicum en pluk de blaadjes. Serveer de courgettesalade met de kabeljauw en de verse basilicum.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.