Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Glutenvrij, Vleesvrij, Varkensvrij

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
370 kcal
Vetten:
14 g
waarvan verzadigde vetzuren:
0 g
Suikers:
0 g
Zout:
0 g
Koolhydraten:
22 g
Eiwitten:
39 g
Voedingsvezels:
0 g

Bereiding

1
 1 Leg de visfilets naast elkaar op een bord, dek ze af en laat ze 2 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur). Spoel ze daarna af onder koud stromend water en dep droog.
2
 2 Voor de kruidenkorst: was de kruiden, schud droog en hak fijn. Hou wat peterselie opzij. Laat de boter smelten in een kookpot en fruit de uienblokjes. Meng de uien, boter, kruiden, mosterd en het paneermeel in een kom en kruid af met peper en zout.
3
 3 Verwarm de oven voor op 200 °C (boven-/onderwarmte, 180 °C heteluchtoven). Kruid beide kanten van de visfilets en wentel ze in de bloem. Schud het teveel aan bloem eraf en bak de vis kort op elke kant in een hete pan met olie. Verdeel de kruidenpanade over de filets en druk lichtjes aan. Gaar de vis ongeveer 8 minuten in het midden van de oven.
4
 4 Breng ondertussen een ruime hoeveelheid gezouten water aan de kook voor de groentemengeling met asperges. Voeg de bevroren groenten toe, breng terug aan de kook, zet het vuur lager en laat ongeveer 8 minuten afgedekt garen. Giet het kookvocht weg. Meng de boter onder de groenten en schik ze dan bij de vis. Strooi er nog wat peterselie over en werk af met gegrilde limoenschijfjes.

Vergelijkbare recepten

Kabeljauw met een kruidenkorstje en groentemengeling met asperges

eenvoudig 20 min

Ingrediënten

4 Stuk bofrost*
4 Stuk
1 Bos(sen)
platte peterselie
6 Blad/Bladeren
citroenmelisse
3 Eetlepel
boter
1 Eetlepel bofrost*
1 Eetlepel
Vegan
50 g
paneermeel
1 Theelepel
dijonmosterd
2 Snufje(s)
zout
1 Snufje(s)
witte peper
1 Eetlepel
bloem
2 Eetlepel
plantaardige olie
1 Stuk
gegrilde limoenschijfjes
600 g bofrost*
600 g
Vegan

Bereiding

1.
1 Leg de visfilets naast elkaar op een bord, dek ze af en laat ze 2 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur). Spoel ze daarna af onder koud stromend water en dep droog.
2.
2 Voor de kruidenkorst: was de kruiden, schud droog en hak fijn. Hou wat peterselie opzij. Laat de boter smelten in een kookpot en fruit de uienblokjes. Meng de uien, boter, kruiden, mosterd en het paneermeel in een kom en kruid af met peper en zout.
3.
3 Verwarm de oven voor op 200 °C (boven-/onderwarmte, 180 °C heteluchtoven). Kruid beide kanten van de visfilets en wentel ze in de bloem. Schud het teveel aan bloem eraf en bak de vis kort op elke kant in een hete pan met olie. Verdeel de kruidenpanade over de filets en druk lichtjes aan. Gaar de vis ongeveer 8 minuten in het midden van de oven.
4.
4 Breng ondertussen een ruime hoeveelheid gezouten water aan de kook voor de groentemengeling met asperges. Voeg de bevroren groenten toe, breng terug aan de kook, zet het vuur lager en laat ongeveer 8 minuten afgedekt garen. Giet het kookvocht weg. Meng de boter onder de groenten en schik ze dan bij de vis. Strooi er nog wat peterselie over en werk af met gegrilde limoenschijfjes.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.