Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Vleesvrij

Bereiding

1
 Verwarm de oven voor op 200 °C (boven-/onderwarmte, 180 °C heteluchtoven). Voor de tortilla: verwarm de spinazie met het deksel op de pot zonder water toe te voegen, druk er vervolgens nog het overtollige vocht uit. Spoel de paprika af, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten, en snij de het vruchtvlees in kleine blokjes. Schil de knoflook en hak fijn, en hak de amandelen grof. Kluts de eieren in een kom met een heel klein beetje water en kruid met peper en zout. Laat de boterolie smelten in een ovenvaste vorm of een pan en stoof de uienblokjes en de fijngehakte knoflook erin aan. Voeg de bladspinazie en de paprika toe en laat kort mee stoven. Giet het geklutste ei bij de groenten en laat even stollen. Bak de tortilla vervolgens 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
2
 Voor de kruidenmayonaise moeten alle ingrediënten dezelfde temperatuur hebben. Schil de knoflookteen en doe samen met het ei, de mosterd, de specerijen (maar niet de kruiden) en het limoensap in een hoge mengbeker en pureer met de staafmixer. Blijf mixen en voeg de olie beetje bij beetje toe. Lepel ten slotte de kruiden onder de mayonaise.
3
 Bak de bevroren fishsticks 5 à 6 minuten in een hete pan met olie tot ze de gewenste kleur en krokantheid hebben. Snij de spinazietortilla in stukken en dresseer ze bij de fishsticks op voorverwarmde borden. Dien er ook de mayonaise bij op.

Vergelijkbare recepten

Fishsticks met spinazietortilla

gemiddeld 35 min

Ingrediënten

350 g bofrost*
350 g
Vegan
1
rode paprika
50 g
witte amandelen
5
eieren
2 Eetlepel
boterolie
1 Eetlepel bofrost*
1 Eetlepel
bofrost*Uienblokjes
1
knoflookteen
1
ei
1 Theelepel
dijonmosterd
1 Theelepel
limoensap
300 ml
olijfolie
2 Eetlepel bofrost*
2 Eetlepel
Vegan
zout
zwarte peper
2 Eetlepel
plantaardige olie
600 g bofrost*
600 g

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 200 °C (boven-/onderwarmte, 180 °C heteluchtoven). Voor de tortilla: verwarm de spinazie met het deksel op de pot zonder water toe te voegen, druk er vervolgens nog het overtollige vocht uit. Spoel de paprika af, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten, en snij de het vruchtvlees in kleine blokjes. Schil de knoflook en hak fijn, en hak de amandelen grof. Kluts de eieren in een kom met een heel klein beetje water en kruid met peper en zout. Laat de boterolie smelten in een ovenvaste vorm of een pan en stoof de uienblokjes en de fijngehakte knoflook erin aan. Voeg de bladspinazie en de paprika toe en laat kort mee stoven. Giet het geklutste ei bij de groenten en laat even stollen. Bak de tortilla vervolgens 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
2.
Voor de kruidenmayonaise moeten alle ingrediënten dezelfde temperatuur hebben. Schil de knoflookteen en doe samen met het ei, de mosterd, de specerijen (maar niet de kruiden) en het limoensap in een hoge mengbeker en pureer met de staafmixer. Blijf mixen en voeg de olie beetje bij beetje toe. Lepel ten slotte de kruiden onder de mayonaise.
3.
Bak de bevroren fishsticks 5 à 6 minuten in een hete pan met olie tot ze de gewenste kleur en krokantheid hebben. Snij de spinazietortilla in stukken en dresseer ze bij de fishsticks op voorverwarmde borden. Dien er ook de mayonaise bij op.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.