Biscotto Ghiotto met gekarameliseerde appel ,kaneelschuim en notenkrokantje
Receptinformatie
Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje,
Feestelijke gerechten,
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees,
zonder vis,zonder varkensvlees
Bereiding
1.
Hak de nootjes fijn en rooster ze in een pan. Voeg 1 EL suiker toe en laat karamelliseren in de pan. Giet de nootjes op een bord met bakpapier en laat afkoelen.
2.
Schil de appels , verwijder het klokhuis en snij deze in dunne partjes. Verhit in een bakpan een klontje boter en bak de appelpartjes aan beide kanten. Bestrooi met poedersuiker en laat karamelliseren.
3.
Meng in een kom 2 TL kaneel, 2 TL instantkoffiepoeder en 2 TL suiker en 4 TL kokend water. Mix deze tot een luchtig schuim.
4.
Dresseer alle ingrediënten mooi op een bordje, klaar om te serveren.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Hak de nootjes fijn en rooster ze in een pan. Voeg 1 EL suiker toe en laat karamelliseren in de pan. Giet de nootjes op een bord met bakpapier en laat afkoelen.
2.
Schil de appels , verwijder het klokhuis en snij deze in dunne partjes. Verhit in een bakpan een klontje boter en bak de appelpartjes aan beide kanten. Bestrooi met poedersuiker en laat karamelliseren.
3.
Meng in een kom 2 TL kaneel, 2 TL instantkoffiepoeder en 2 TL suiker en 4 TL kokend water. Mix deze tot een luchtig schuim.
4.
Dresseer alle ingrediënten mooi op een bordje, klaar om te serveren.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje,
Feestelijke gerechten,
Zoetigheden en desserts
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Hak de nootjes fijn en rooster ze in een pan. Voeg 1 EL suiker toe en laat karamelliseren in de pan. Giet de nootjes op een bord met bakpapier en laat afkoelen.
2.
Schil de appels , verwijder het klokhuis en snij deze in dunne partjes. Verhit in een bakpan een klontje boter en bak de appelpartjes aan beide kanten. Bestrooi met poedersuiker en laat karamelliseren.
3.
Meng in een kom 2 TL kaneel, 2 TL instantkoffiepoeder en 2 TL suiker en 4 TL kokend water. Mix deze tot een luchtig schuim.
4.
Dresseer alle ingrediënten mooi op een bordje, klaar om te serveren.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.