Minirumpsteak met rodekoolstrudel, champignonragout en fettucini
Receptinformatie
Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje,
Feestelijke gerechten,
Heerlijke gerechten met vlees,
Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vis
Bereiding
1.
Rooster de kruidnagel, laurierblaadjes, jeneverbes en steranijs lichtjes in een pan zonder vetstof en breng dit alles daarna over in een thee-ei.
Gaar de rodekool met het theebolletje en de balsamicoazijn ongeveer 15 minuten in een kookpot tot het vocht is ingekookt. Kruid af met de bietenstroop, peper en zout. Haal het thee-ei eruit en laat de rodekool uitlekken in een vergiet.
2.
Laat de boter smelten in een kleine kookpot.
Leg twee vellen filodeeg naast elkaar op het werkvlak. Bestrijk ze met de gesmolten boter en leg er telkens een tweede deegvel op.
Snij de beboterde filovellen in de lengte in tweeën, bestrijk de randen met boter, bedek met de uitgelekte rodekool, rol op en druk de zijkanten aan. Leg de strudels op een bakplaat met bakpapier en laat ze ongeveer 20 min. bakken op 180 °C tot ze knapperig zijn.
3.
Maak de rumpsteaks en de champignons klaar volgens de instructies op de verpakking.
Kook de fettucini pasta gaar volgens de instructies.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Rooster de kruidnagel, laurierblaadjes, jeneverbes en steranijs lichtjes in een pan zonder vetstof en breng dit alles daarna over in een thee-ei.
Gaar de rodekool met het theebolletje en de balsamicoazijn ongeveer 15 minuten in een kookpot tot het vocht is ingekookt. Kruid af met de bietenstroop, peper en zout. Haal het thee-ei eruit en laat de rodekool uitlekken in een vergiet.
2.
Laat de boter smelten in een kleine kookpot.
Leg twee vellen filodeeg naast elkaar op het werkvlak. Bestrijk ze met de gesmolten boter en leg er telkens een tweede deegvel op.
Snij de beboterde filovellen in de lengte in tweeën, bestrijk de randen met boter, bedek met de uitgelekte rodekool, rol op en druk de zijkanten aan. Leg de strudels op een bakplaat met bakpapier en laat ze ongeveer 20 min. bakken op 180 °C tot ze knapperig zijn.
3.
Maak de rumpsteaks en de champignons klaar volgens de instructies op de verpakking.
Kook de fettucini pasta gaar volgens de instructies.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
30 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje,
Feestelijke gerechten,
Heerlijke gerechten met vlees,
Kant-en-klaar als basis
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Rooster de kruidnagel, laurierblaadjes, jeneverbes en steranijs lichtjes in een pan zonder vetstof en breng dit alles daarna over in een thee-ei.
Gaar de rodekool met het theebolletje en de balsamicoazijn ongeveer 15 minuten in een kookpot tot het vocht is ingekookt. Kruid af met de bietenstroop, peper en zout. Haal het thee-ei eruit en laat de rodekool uitlekken in een vergiet.
2.
Laat de boter smelten in een kleine kookpot.
Leg twee vellen filodeeg naast elkaar op het werkvlak. Bestrijk ze met de gesmolten boter en leg er telkens een tweede deegvel op.
Snij de beboterde filovellen in de lengte in tweeën, bestrijk de randen met boter, bedek met de uitgelekte rodekool, rol op en druk de zijkanten aan. Leg de strudels op een bakplaat met bakpapier en laat ze ongeveer 20 min. bakken op 180 °C tot ze knapperig zijn.
3.
Maak de rumpsteaks en de champignons klaar volgens de instructies op de verpakking.
Kook de fettucini pasta gaar volgens de instructies.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.