Wilde rijst met romanesco

Receptinformatie


Bereidingstijd:
50 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Bak de ongekookte wilde rijst al roerend in hete olie. Voeg de zonnebloempitten en walnoten toe, laat ze kort mee roosteren en blus het geheel met kippenbouillon. Laat ongeveer 30 minuten inkoken.
 Bak de ongekookte wilde rijst al roerend in hete olie. Voeg de zonnebloempitten en walnoten toe, laat ze kort mee roosteren en blus het geheel met kippenbouillon. Laat ongeveer 30 minuten inkoken.

Ingrediënten


Aantal personen:
250 g
wilde rijst
1 EL
olie
50 g
zonnebloempitten en walnoten
500 ml
kippenbouillon
300 g bofrost* Romanesco-groentemix
300 g
bofrost*Romanesco-groentemix
1 TL bofrost* Fijngesneden knoflook
1 TL
1 mespunt
saffraanpoeder
Zout
Versgemalen zwarte peper
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Bak de ongekookte wilde rijst al roerend in hete olie. Voeg de zonnebloempitten en walnoten toe, laat ze kort mee roosteren en blus het geheel met kippenbouillon. Laat ongeveer 30 minuten inkoken.
2.
Bak de ongekookte wilde rijst al roerend in hete olie. Voeg de zonnebloempitten en walnoten toe, laat ze kort mee roosteren en blus het geheel met kippenbouillon. Laat ongeveer 30 minuten inkoken.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.