Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Vleesvrij, Varkensvrij

Bereiding

1
 Verwarm de oven voor op 190°C. Laat de puddingbroodjes ongeveer 10 minuten ontdooien op een bakplaat met bakpapier en zet ze aansluitend 15 à 19 minuten in de oven.
2
 Klop ondertussen de eieren, de eigelen, het suiker, de melk en de slagroom op tot een lichte massa.
3
 Haal de puddingbroodjes uit de oven en leg ze in een ovenschotel. Leg de frambozen ertussen en giet daarover de massa.
4
 Zet de schotel 20 à 30 minuten in een oven op 140°C. Werk eventueel af met bloemsuiker en munt.

Vergelijkbare recepten

Ovenschotel met puddingbroodjes en frambozen

gemiddeld 40 min

Ingrediënten

8 Stuk bofrost*
8 Stuk
bofrost*Mini-puddingbroodjes
2
kippeneieren
2
eigelen
80 g
suiker
125 ml
melk
125 ml
slagroom
100 g
frambozen
bloemsuiker
munt

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 190°C. Laat de puddingbroodjes ongeveer 10 minuten ontdooien op een bakplaat met bakpapier en zet ze aansluitend 15 à 19 minuten in de oven.
2.
Klop ondertussen de eieren, de eigelen, het suiker, de melk en de slagroom op tot een lichte massa.
3.
Haal de puddingbroodjes uit de oven en leg ze in een ovenschotel. Leg de frambozen ertussen en giet daarover de massa.
4.
Zet de schotel 20 à 30 minuten in een oven op 140°C. Werk eventueel af met bloemsuiker en munt.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.