Verhit de olijfolie in en pan en bak hierin de diepgevroren aardappelblokjes gedurende 10min.
2.
Klop de eieren en melk los met een garde en breng op smaak met zout, peper en knoflookpoeder.
3.
Giet het eiermengsel over de gebakken aardappelblokjes en laat op een laag vuur ongeveer 10minuten bakken met een deksel op de pan, draai halverwege de baktijd te tortilla om.
4.
Garneer met verste, fijngesneden rozemarijn en serveer.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verhit de olijfolie in en pan en bak hierin de diepgevroren aardappelblokjes gedurende 10min.
2.
Klop de eieren en melk los met een garde en breng op smaak met zout, peper en knoflookpoeder.
3.
Giet het eiermengsel over de gebakken aardappelblokjes en laat op een laag vuur ongeveer 10minuten bakken met een deksel op de pan, draai halverwege de baktijd te tortilla om.
4.
Garneer met verste, fijngesneden rozemarijn en serveer.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verhit de olijfolie in en pan en bak hierin de diepgevroren aardappelblokjes gedurende 10min.
2.
Klop de eieren en melk los met een garde en breng op smaak met zout, peper en knoflookpoeder.
3.
Giet het eiermengsel over de gebakken aardappelblokjes en laat op een laag vuur ongeveer 10minuten bakken met een deksel op de pan, draai halverwege de baktijd te tortilla om.
4.
Garneer met verste, fijngesneden rozemarijn en serveer.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering
Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.