Bereiding

1
 Laat de bosbessen lichtjes ontdooien. Verdeel de helft van de bosbessen in de glazen. Voeg het limoensap en de suiker toe, stamp zachtjes aan en roer. Vul het glas met crushed ice en de overblijvende bosbessen en voeg tot slot het bruiswater toe. Werk af met munttakjes en serveer.

Vergelijkbare recepten

Alcoholvrije bosbesmojito

eenvoudig 10 min

Ingrediënten

40 g bofrost* BIO Wilde bosbessen
40 g
bofrost*BIO Wilde bosbessen
8 EL
bruine rietsuiker
4 cl
limoensap
1 l
bruiswater
Crushed Ice

Bereiding

1.
Laat de bosbessen lichtjes ontdooien. Verdeel de helft van de bosbessen in de glazen. Voeg het limoensap en de suiker toe, stamp zachtjes aan en roer. Vul het glas met crushed ice en de overblijvende bosbessen en voeg tot slot het bruiswater toe. Werk af met munttakjes en serveer.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.