Snacks & kleine gerechten,
Feestelijke gerechten,
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees,
zonder vis,zonder varkensvlees
Bereiding
1.
Haal de croissants en de frambozen uit de vriezer. Laat de croissants ontdooien. Breng de frambozen in een kleine kookpot met een scheutje water aan de kook. Passeer ze daarna meteen door een zeef om de pitjes uit het sap te halen. Laat het frambozensap wat afkoelen.
2.
Verwarm de oven voor op 170 °C boven- en onderwarmte. Rol de ontdooide croissants tot balletjes en rol ze vervolgens uit met een deegroller. Strooi er wat bloem over om te vermijden dat het deeg blijft kleven. Snijd de hartvorm uit met een grote hartvorm of met een mes. Leg de hartjes op een bakplaat met bakpapier en laat ze 15 minuten bakken tot ze goudbruin zien.
3.
. Meng de mascarpone met de suiker en het frambozensap en breng op smaak. Als de vulling te lopend is, maak ze dan dikker met een beetje slagroomversteviger. Breng de vulling over in een spuitzak.
4.
Laat de croissantharten afkoelen en snijd ze dan horizontaal in tweeën. Leg de bovenkanten op een bord of een rooster. Meng de bloemsuiker, het water en de voedselkleurstof in een kleine kom tot een dik glazuur. Bestrijk de bovenkanten gelijkmatig met het glazuur en versier met een beetje roze strooimix.
5.
Spuit de vulling op de onderkanten en plaats de bovenkanten met het gedroogde glazuur erop. De gevulde croissantharten zijn klaar!
Ingrediënten
1 stuk(s) bofrost* Originele Franse botercroissants
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Haal de croissants en de frambozen uit de vriezer. Laat de croissants ontdooien. Breng de frambozen in een kleine kookpot met een scheutje water aan de kook. Passeer ze daarna meteen door een zeef om de pitjes uit het sap te halen. Laat het frambozensap wat afkoelen.
2.
Verwarm de oven voor op 170 °C boven- en onderwarmte. Rol de ontdooide croissants tot balletjes en rol ze vervolgens uit met een deegroller. Strooi er wat bloem over om te vermijden dat het deeg blijft kleven. Snijd de hartvorm uit met een grote hartvorm of met een mes. Leg de hartjes op een bakplaat met bakpapier en laat ze 15 minuten bakken tot ze goudbruin zien.
3.
. Meng de mascarpone met de suiker en het frambozensap en breng op smaak. Als de vulling te lopend is, maak ze dan dikker met een beetje slagroomversteviger. Breng de vulling over in een spuitzak.
4.
Laat de croissantharten afkoelen en snijd ze dan horizontaal in tweeën. Leg de bovenkanten op een bord of een rooster. Meng de bloemsuiker, het water en de voedselkleurstof in een kleine kom tot een dik glazuur. Bestrijk de bovenkanten gelijkmatig met het glazuur en versier met een beetje roze strooimix.
5.
Spuit de vulling op de onderkanten en plaats de bovenkanten met het gedroogde glazuur erop. De gevulde croissantharten zijn klaar!
Receptinformatie
Bereidingstijd:
40 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten,
Feestelijke gerechten,
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees,
zonder vis,zonder varkensvlees
Ingrediënten
1 stuk(s) bofrost* Originele Franse botercroissants
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Haal de croissants en de frambozen uit de vriezer. Laat de croissants ontdooien. Breng de frambozen in een kleine kookpot met een scheutje water aan de kook. Passeer ze daarna meteen door een zeef om de pitjes uit het sap te halen. Laat het frambozensap wat afkoelen.
2.
Verwarm de oven voor op 170 °C boven- en onderwarmte. Rol de ontdooide croissants tot balletjes en rol ze vervolgens uit met een deegroller. Strooi er wat bloem over om te vermijden dat het deeg blijft kleven. Snijd de hartvorm uit met een grote hartvorm of met een mes. Leg de hartjes op een bakplaat met bakpapier en laat ze 15 minuten bakken tot ze goudbruin zien.
3.
. Meng de mascarpone met de suiker en het frambozensap en breng op smaak. Als de vulling te lopend is, maak ze dan dikker met een beetje slagroomversteviger. Breng de vulling over in een spuitzak.
4.
Laat de croissantharten afkoelen en snijd ze dan horizontaal in tweeën. Leg de bovenkanten op een bord of een rooster. Meng de bloemsuiker, het water en de voedselkleurstof in een kleine kom tot een dik glazuur. Bestrijk de bovenkanten gelijkmatig met het glazuur en versier met een beetje roze strooimix.
5.
Spuit de vulling op de onderkanten en plaats de bovenkanten met het gedroogde glazuur erop. De gevulde croissantharten zijn klaar!
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.