Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
De reeds voorgesneden vruchtentaart (art. 853) laten ontdooien.
2.
Ondertussen de mascarpone met wat slagroom en poedersuiker opslaan tot een mooie, dikke crème.
3.
Vervolgens het sap van de citroen en wat geraspte citroenschil eronder roeren.
4.
De taart serveren met de citrus-mascarponecrème en een bolletje vanille-ijs.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.