Vruchtentaart met mascarpone-citruscrème en een bolletje vanille-ijs

Receptinformatie


Bereidingstijd:
15 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 De reeds voorgesneden vruchtentaart (art. 853) laten ontdooien.
 Ondertussen de mascarpone met wat slagroom en poedersuiker opslaan tot een mooie, dikke crème.
 Vervolgens het sap van de citroen en wat geraspte citroenschil eronder roeren.
 De taart serveren met de citrus-mascarponecrème en een bolletje vanille-ijs.

Ingrediënten


Aantal personen:
1
bofrost vruchtentaart (art 0853)
1 pakje(s)
mascarpone 250 g
1 flesje(s)
slagroom
1
citroen
1 portie(s)
bofrost vanille-ijs (art 2084)
poedersuiker
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
De reeds voorgesneden vruchtentaart (art. 853) laten ontdooien.
2.
Ondertussen de mascarpone met wat slagroom en poedersuiker opslaan tot een mooie, dikke crème.
3.
Vervolgens het sap van de citroen en wat geraspte citroenschil eronder roeren.
4.
De taart serveren met de citrus-mascarponecrème en een bolletje vanille-ijs.