Cover Paasfolder 2

Paasfolder 2: Pasen, lekkers bij je thuis

Ook in onze tweede paasfolder vind je de lekkerste hapjes, een waaier an voorgerechten, menuvoorstellen met vis of vlees en heel wat feestelijke dessertjes. Blader door onze folder en bestel snel je favoriete producten.  

 

Onze twede paasfolder is geldig van 27/03 tot en met 07/04/2023.


Online-brochure

Cover Paasfolder 1

Paasfolder 1: Pasen, lekkers bij je thuis

Pasen is het perfecte moment om samen met familie en vrienden te vieren en ze te verrassen met heerlijke gerechten. Ga op zoek naar lekkere ideeën in deze folder en laat je inspireren. Onze suggesties voor de paasbrunch of het zondagsmenu zijn heerlijk ongecompliceerd en zo kleurrijk en gevarieerd als de lente. Blader door onze folder en bestel snel je favoriete producten.

 

Onze paasfolder is geldig van 13/03 t.e.m. 07/04/2023.

 

Online-brochure

Standaardassortiment lente-/zomercatalogus 2023

Standaardassortiment zomercatalogus 2023

De zomer op z’n best. Meer dan 450 zomerse producten waarvan een 40-tal nieuwe toppers. Nieuw naast ons vegetarisch assortiment, zijn onze vegan producten. 100% plantaardig en een smaakvol alternatief in bofrost*kwaliteit. In onze catalogus en in de online shop zijn alle vegetarische en vegan producten expliciet voor jou gemarkeerd en je herkent ze aan hun logo. Verder voor elk wat wils: groenten, soepen, aardappelspecialiteiten, pangerechten, pasta, pizza, ijsjes, gebak, brood,... bofrost* maakt het je gemakkelijk met steeds nieuwe ideeën, uiteenlopende producten, bijzondere creaties, verrassende recepten en persoonlijk advies. Blader online door de catalogus, klik op het winkelmandje naast je favoriete producten en voeg ze meteen toe aan je bestelling.

 

Onze catalogus is geldig van 01/03/2023 tot en met 31/08/2023.


Online-catalogus

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.