Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Nieuwe look, dezelfde waarden. Jouw nieuwe bofrost*

Een vernieuwde bofrost*: Eenvoudig. Beter. Inspirerend.

Eenvoudig. Sinds 1966 hebben wij hetzelfde duidelijke doel voor ogen: het leven van onze klanten vereenvoudigen. Daarom leveren we gebruiksklare producten persoonlijk, klantgericht, en bovenal direct aan huis. Onze verkopers vormen het hart van ons bedrijf, zij doen meer dan leveren alleen, zij luisteren, bieden ondersteuning en adviseren.


Beter. We verkopen onze exclusieve producten direct aan huis, zonder omwegen of tussenpersonen. Onze ambitie: de beste producten op de markt aanbieden op het vlak van voedingsstoffen, uitzicht en smaak. We zorgen ervoor dat seizoensgebonden producten het hele jaar door beschikbaar zijn zonder onderbreking van de vriesketen. Duurzaamheid ligt ons na aan het hart en wordt een van onze belangrijkste thema’s. Dankzij onze zuiverheidsgarantie bieden wij beter dan vers.


Inspirerend. We hechten belang aan ‘beter eten’. Alleen, met twee of met het hele gezin. Tover snel iets op tafel of verras met een uitgebreid menu. Bofrost* maakt het je gemakkelijk met steeds nieuwe ideeën, uiteenlopende producten, bijzondere creaties, verrassende recepten en persoonlijk advies bij de levering of per telefoon.

We vereenvoudigen, verbeteren en inspireren hoe mensen thuis koken,

eten en genieten – altijd direct en persoonlijk bezorgd.

We nemen meer verantwoordelijkheid en worden nog beter

We nemen meer verantwoordelijkheid en worden nog beter

Zo introduceren we dit jaar de eerste elektrische voertuigen in onze vloot, en tegen eind 2022 willen we al onze verpakkingen recycleerbaar maken om de hoeveelheid verpakkingsafval met 20% te verminderen. Samen nemen we onze verantwoordelijkheid. Ook onze dienstverlening wordt verder op punt gesteld met betere en flexibelere levertijden.


Je merkt het, we hebben grootse plannen om jouw bofrost* verder te verbeteren en te vernieuwen.


Je kunt natuurlijk blijven vertrouwen op het bofrost*idee, de bofrost*kwaliteit en de persoonlijke service van onze bofrost*verkopers. Al meer dan 55 jaar inspireren, vereenvoudigen en verbeteren we de manier waarop onze producten aan jou worden bezorgd om thuis te koken, te eten en te genieten. Dat is waar wij voor staan!

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.