Beste klant, door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Meer informatie vind je hier. 

Beste klant, door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Meer informatie vind je hier. 

bofrost*Driver

Energiebijdrage

Beste klant,

 

Zoals de meeste Belgische ondernemingen ondervinden ook wij de negatieve gevolgen van de huidige economische en politieke toestand.

 

Grondstoffen worden schaarser en zijn moeilijker verkrijgbaar met onvoorspelbare prijsstijgingen tot gevolg. Ook alle andere kosten, waaronder de brandstof- en transportkosten, stijgen voortdurend.

 

Wij doen al het mogelijke om de impact van deze kostenstijgingen naar u als klant toe te beperken. Zo hebben we besloten om de prijzen van onze producten op dit ogenblik niet aan te passen: de prijzen die u in uw catalogus terugvindt blijven voorlopig dan ook van toepassing.

 


Wat we evenwel spijtig genoeg niet kunnen behouden zijn de kosteloze leveringen. Daarom zien wij ons genoodzaakt om een energiebijdrage van 1,5 € per levering aan te rekenen.

 

Enkel zo kunnen wij onze dienstverlening garanderen. 

 

Onze verkooporganisatie staat uiteraard volledig tot uw beschikking indien u verdere vragen zou hebben.

 

U kan eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice op het nummer 016/98 19 19 of per mail via service@bofrost.be.

 

Vertrouwend op uw begrip verblijven wij.

Voor meer informatie bekijk onze FAQ-pagina.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.