Gratin van Italiaanse groenten en pasta

Receptinformatie


Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Klassiekers in een nieuw jasje, Kant-en-klaar als basis
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Pasta koken volgens beschrijving, afgieten en afspoelen met koud water.
 De Italiaanse groentepan (art. 1703) laten ontdooien.
 Een mooie gratinvorm invetten en als eerste de pasta toevoegen, vervolgens de Italiaanse groentepan erbovenop verdelen. Dit alles afgedekt ca. 15 minuten laten garen in de oven op 160 graden.
 De groenten rijkelijk beleggen met de gorgonzola en de Parmezaanse kaas.
 Niet te lang laten gratineren, als de kaas gesmolten is de vorm uit de oven halen en direct serveren.

Ingrediënten


Aantal personen:
500 g
pasta type penne
1 zak(ken) bofrost* Italiaanse groentepan
1 zak(ken)
bofrost*Italiaanse groentepan
100 g
geraspte parmezaanse kaas
100 g
gorgonzola
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Pasta koken volgens beschrijving, afgieten en afspoelen met koud water.
2.
De Italiaanse groentepan (art. 1703) laten ontdooien.
3.
Een mooie gratinvorm invetten en als eerste de pasta toevoegen, vervolgens de Italiaanse groentepan erbovenop verdelen. Dit alles afgedekt ca. 15 minuten laten garen in de oven op 160 graden.
4.
De groenten rijkelijk beleggen met de gorgonzola en de Parmezaanse kaas.
5.
Niet te lang laten gratineren, als de kaas gesmolten is de vorm uit de oven halen en direct serveren.