Broodje van kip in paprikaroomsaus

Receptinformatie


Bereidingstijd:
40 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Salades, Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 De boerenbroodjes opbakken in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking en laten afkoelen.
 De witte kool in fijne reepjes alsook de groene en gele paprika in fijne reepjes snijden en op smaak brengen met witte wijnazijn, olijfolie, peper en zout.
 Ondertussen de kipfiletreepjes in paprikaroomsaus opwarmen.
 De afgekoelde broodjes opensnijden en de binnenkant van het broodje eruit halen. Hierin enkele blaadjes lolo bionda salade leggen en daarop de kipfiletreepjes in paprikaroomsaus gieten en garneren met de witte koolsalade.
 De bovenkant van de broodjes erop leggen en serveren maar.

Ingrediënten


Aantal personen:
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
De boerenbroodjes opbakken in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking en laten afkoelen.
2.
De witte kool in fijne reepjes alsook de groene en gele paprika in fijne reepjes snijden en op smaak brengen met witte wijnazijn, olijfolie, peper en zout.
3.
Ondertussen de kipfiletreepjes in paprikaroomsaus opwarmen.
4.
De afgekoelde broodjes opensnijden en de binnenkant van het broodje eruit halen. Hierin enkele blaadjes lolo bionda salade leggen en daarop de kipfiletreepjes in paprikaroomsaus gieten en garneren met de witte koolsalade.
5.
De bovenkant van de broodjes erop leggen en serveren maar.