Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Een dag op voorhand: Laat de diepgevroren groenten ’s nachts ontdooien in de koelkast, op zo een manier dat het vocht kan uitlekken. Rooster de pompoenpitten.
2
 Pel de tuinbonen.
3
 Spoel de zoete aardappelen en verwijder de uiteinden en eventuele oneffenheden. Snijd de aardappelen vervolgens in wedges en marineer deze met de curry, het paprikapoeder, peper en zout en 1 eetlepel olijfolie.
4
 Leg de wedges op een ovenplaat met bakpapier en zet de plaat ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Marineer ondertussen de ontdooide groenten met de tijm, het knoflook, een scheutje citroensap, peper en zout en de resterende olijfolie. Voeg de groenten na de 20 minuten toe aan de zoete aardappelwedges en laat nog eens 20 minuten verder garen.
5
 Plet ondertussen de schapenkaas met behulp van een vork in een schotel en meng deze vervolgens met de verse kaas, de pompoenpitten, de honing en peper en zout.
6
 Besprenkel de groenten en de dip op het moment van serveren met de pompoenpitolie.

Onze tip

Voeg roze peperbessen toe voor een exotische toets.

Vergelijkbare recepten

Zoete aardappelwedges met groene groenten en een dip van schapenkaas en pompoenpit

gemiddeld 40 min

Ingrediënten

500 g bofrost* Broccoliroosjes 1000 g
500 g
Vegan
300 g bofrost* Erwten, extra zacht 500 g
300 g
Vegan
20 g
pompoenpitten
200 g bofrost* Tuinbonen
200 g
bofrost*Tuinbonen
700 g
zoete aardappel
½ TL
currypoeder
½ TL
paprikapoeder
4 EL bofrost* Michel Maury Olijfolie, extra vierge
4 EL
bofrost*Michel Maury Olijfolie, extra vierge
½ TL
tijm
1 TL bofrost* Fijngesneden knoflook
1 TL
Vegan
150 g
schapenkaas, romig & mild
1 TL
honing
3 EL
pompoenpitolie
peper, zout
citroensap
roze peperbessen

Bereiding

1.
Een dag op voorhand: Laat de diepgevroren groenten ’s nachts ontdooien in de koelkast, op zo een manier dat het vocht kan uitlekken. Rooster de pompoenpitten.
2.
Pel de tuinbonen.
3.
Spoel de zoete aardappelen en verwijder de uiteinden en eventuele oneffenheden. Snijd de aardappelen vervolgens in wedges en marineer deze met de curry, het paprikapoeder, peper en zout en 1 eetlepel olijfolie.
4.
Leg de wedges op een ovenplaat met bakpapier en zet de plaat ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Marineer ondertussen de ontdooide groenten met de tijm, het knoflook, een scheutje citroensap, peper en zout en de resterende olijfolie. Voeg de groenten na de 20 minuten toe aan de zoete aardappelwedges en laat nog eens 20 minuten verder garen.
5.
Plet ondertussen de schapenkaas met behulp van een vork in een schotel en meng deze vervolgens met de verse kaas, de pompoenpitten, de honing en peper en zout.
6.
Besprenkel de groenten en de dip op het moment van serveren met de pompoenpitolie.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.