Zomerse burger met knapperige salade en uienchutney
Receptinformatie
Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten,
Klassiekers in een nieuw jasje,
Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
Bereiding
1.
Voor de chutney de suiker in een steelpannetje laten smelten totdat hij lichtblond is, daarna de fijngesneden rode uien toevoegen en de steranijs. Eventjes laten stoven en afblussen met azijn en goed laten inkoken totdat het vocht is verdwenen. Op smaak brengen met peper en zout.
2.
De rustieke broodjes afbakken in de oven.
3.
De gehaktballen bakken in de pan.
4.
Het witlof en appel in dunne reepjes snijden en met wat citroensap en yoghurt mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
5.
Broodjes opensnijden en beleggen met de salade , de gehaktbal in plakken snijden, boven op de salade leggen en als laatste een eetlepel chutney erbovenop.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Voor de chutney de suiker in een steelpannetje laten smelten totdat hij lichtblond is, daarna de fijngesneden rode uien toevoegen en de steranijs. Eventjes laten stoven en afblussen met azijn en goed laten inkoken totdat het vocht is verdwenen. Op smaak brengen met peper en zout.
2.
De rustieke broodjes afbakken in de oven.
3.
De gehaktballen bakken in de pan.
4.
Het witlof en appel in dunne reepjes snijden en met wat citroensap en yoghurt mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
5.
Broodjes opensnijden en beleggen met de salade , de gehaktbal in plakken snijden, boven op de salade leggen en als laatste een eetlepel chutney erbovenop.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten,
Klassiekers in een nieuw jasje,
Heerlijke gerechten met vlees
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Voor de chutney de suiker in een steelpannetje laten smelten totdat hij lichtblond is, daarna de fijngesneden rode uien toevoegen en de steranijs. Eventjes laten stoven en afblussen met azijn en goed laten inkoken totdat het vocht is verdwenen. Op smaak brengen met peper en zout.
2.
De rustieke broodjes afbakken in de oven.
3.
De gehaktballen bakken in de pan.
4.
Het witlof en appel in dunne reepjes snijden en met wat citroensap en yoghurt mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
5.
Broodjes opensnijden en beleggen met de salade , de gehaktbal in plakken snijden, boven op de salade leggen en als laatste een eetlepel chutney erbovenop.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.