Zomerse burger met knapperige salade en uienchutney
Receptinformatie
Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten,
Klassiekers in een nieuw jasje,
Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
Bereiding
1.
Voor de chutney de suiker in een steelpannetje laten smelten totdat hij lichtblond is, daarna de fijngesneden rode uien toevoegen en de steranijs. Eventjes laten stoven en afblussen met azijn en goed laten inkoken totdat het vocht is verdwenen. Op smaak brengen met peper en zout.
2.
De roggebroodjes afbakken in de oven.
3.
De gehaktballen bakken in de pan.
4.
Het witlof en appel in dunne reepjes snijden en met wat citroensap en yoghurt mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
5.
Broodjes opensnijden en beleggen met de salade , de gehaktbal in plakken snijden, boven op de salade leggen en als laatste een eetlepel chutney erbovenop.
Ingrediënten
1
roggebroodjes (art. 3718)
2
roggebroodjes (art. 3718)
3
roggebroodjes (art. 3718)
4
roggebroodjes (art. 3718)
5
roggebroodjes (art. 3718)
6
roggebroodjes (art. 3718)
7
roggebroodjes (art. 3718)
8
roggebroodjes (art. 3718)
10
roggebroodjes (art. 3718)
10
roggebroodjes (art. 3718)
10
roggebroodjes (art. 3718)
12
roggebroodjes (art. 3718)
1
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
2
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
3
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
4
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
5
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
6
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
7
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
8
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
10
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
10
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
10
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
12
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
¾
rode uien
1½
rode uien
2¼
rode uien
3
rode uien
3¾
rode uien
5
rode uien
5
rode uien
6
rode uien
6¾
rode uien
7½
rode uien
8¼
rode uien
10
rode uien
¼EL
suiker
½EL
suiker
¾EL
suiker
1EL
suiker
1¼EL
suiker
1½EL
suiker
1¾EL
suiker
2EL
suiker
2¼EL
suiker
2½EL
suiker
2¾EL
suiker
3EL
suiker
¼
steranijs
½
steranijs
¾
steranijs
1
steranijs
1¼
steranijs
1½
steranijs
1¾
steranijs
2
steranijs
2¼
steranijs
2½
steranijs
2¾
steranijs
3
steranijs
2½cl
azijn
5cl
azijn
7½cl
azijn
10cl
azijn
12½cl
azijn
15cl
azijn
17½cl
azijn
20cl
azijn
25cl
azijn
25cl
azijn
30cl
azijn
30cl
azijn
1stuk(s)
witlof
2stuk(s)
witlof
3stuk(s)
witlof
4stuk(s)
witlof
5stuk(s)
witlof
6stuk(s)
witlof
7stuk(s)
witlof
8stuk(s)
witlof
10stuk(s)
witlof
10stuk(s)
witlof
10stuk(s)
witlof
12stuk(s)
witlof
½
appels
1
appels
1½
appels
2
appels
2½
appels
3
appels
3½
appels
4
appels
5
appels
5
appels
5
appels
6
appels
½EL
yoghurt
1EL
yoghurt
1½EL
yoghurt
2EL
yoghurt
2½EL
yoghurt
3EL
yoghurt
3½EL
yoghurt
4EL
yoghurt
5EL
yoghurt
5EL
yoghurt
5EL
yoghurt
6EL
yoghurt
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Voor de chutney de suiker in een steelpannetje laten smelten totdat hij lichtblond is, daarna de fijngesneden rode uien toevoegen en de steranijs. Eventjes laten stoven en afblussen met azijn en goed laten inkoken totdat het vocht is verdwenen. Op smaak brengen met peper en zout.
2.
De roggebroodjes afbakken in de oven.
3.
De gehaktballen bakken in de pan.
4.
Het witlof en appel in dunne reepjes snijden en met wat citroensap en yoghurt mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
5.
Broodjes opensnijden en beleggen met de salade , de gehaktbal in plakken snijden, boven op de salade leggen en als laatste een eetlepel chutney erbovenop.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
20 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten,
Klassiekers in een nieuw jasje,
Heerlijke gerechten met vlees
Eigenschappen:
Ingrediënten
1
roggebroodjes (art. 3718)
2
roggebroodjes (art. 3718)
3
roggebroodjes (art. 3718)
4
roggebroodjes (art. 3718)
5
roggebroodjes (art. 3718)
6
roggebroodjes (art. 3718)
7
roggebroodjes (art. 3718)
8
roggebroodjes (art. 3718)
10
roggebroodjes (art. 3718)
10
roggebroodjes (art. 3718)
10
roggebroodjes (art. 3718)
12
roggebroodjes (art. 3718)
1
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
2
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
3
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
4
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
5
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
6
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
7
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
8
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
10
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
10
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
10
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
12
gehaktballen ‘mama’s recept’ (art. 1428)
¾
rode uien
1½
rode uien
2¼
rode uien
3
rode uien
3¾
rode uien
5
rode uien
5
rode uien
6
rode uien
6¾
rode uien
7½
rode uien
8¼
rode uien
10
rode uien
¼EL
suiker
½EL
suiker
¾EL
suiker
1EL
suiker
1¼EL
suiker
1½EL
suiker
1¾EL
suiker
2EL
suiker
2¼EL
suiker
2½EL
suiker
2¾EL
suiker
3EL
suiker
¼
steranijs
½
steranijs
¾
steranijs
1
steranijs
1¼
steranijs
1½
steranijs
1¾
steranijs
2
steranijs
2¼
steranijs
2½
steranijs
2¾
steranijs
3
steranijs
2½cl
azijn
5cl
azijn
7½cl
azijn
10cl
azijn
12½cl
azijn
15cl
azijn
17½cl
azijn
20cl
azijn
25cl
azijn
25cl
azijn
30cl
azijn
30cl
azijn
1stuk(s)
witlof
2stuk(s)
witlof
3stuk(s)
witlof
4stuk(s)
witlof
5stuk(s)
witlof
6stuk(s)
witlof
7stuk(s)
witlof
8stuk(s)
witlof
10stuk(s)
witlof
10stuk(s)
witlof
10stuk(s)
witlof
12stuk(s)
witlof
½
appels
1
appels
1½
appels
2
appels
2½
appels
3
appels
3½
appels
4
appels
5
appels
5
appels
5
appels
6
appels
½EL
yoghurt
1EL
yoghurt
1½EL
yoghurt
2EL
yoghurt
2½EL
yoghurt
3EL
yoghurt
3½EL
yoghurt
4EL
yoghurt
5EL
yoghurt
5EL
yoghurt
5EL
yoghurt
6EL
yoghurt
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
peper en zout
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Voor de chutney de suiker in een steelpannetje laten smelten totdat hij lichtblond is, daarna de fijngesneden rode uien toevoegen en de steranijs. Eventjes laten stoven en afblussen met azijn en goed laten inkoken totdat het vocht is verdwenen. Op smaak brengen met peper en zout.
2.
De roggebroodjes afbakken in de oven.
3.
De gehaktballen bakken in de pan.
4.
Het witlof en appel in dunne reepjes snijden en met wat citroensap en yoghurt mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
5.
Broodjes opensnijden en beleggen met de salade , de gehaktbal in plakken snijden, boven op de salade leggen en als laatste een eetlepel chutney erbovenop.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.