Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Glutenvrij, Vleesvrij, Varkensvrij

Extra tijd:

+ 15 - 20 minuten in de oven

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
471 kcal
Vetten:
25 g
waarvan verzadigde vetzuren:
0 g
Suikers:
0 g
Zout:
0 g
Koolhydraten:
50 g
Eiwitten:
11 g
Voedingsvezels:
0 g

Bereiding

1
 Laat het bladerdeeg ontdooien op een licht bebloemd werkoppervlak. Snij het deeg in 12 vierkanten en rol ze ze een beetje uit
2
 Roer het puddingpoeder met 3 eetlepels melk en de suiker glad. Laat de rest van de melk opkoken, voeg de puddingmengeling toe en neem de kookpot van het vuur. Zet de vanillepudding koud.
3
 Splits de eieren. Kluts het eigeel en het eiwit afzonderlijk van elkaar los.
4
 Schep in het midden van elk bladerdeegvierkantje 1 à 2 eetlepels pudding en de bevroren vruchten. Strijk de 4 hoeken in met eiwit, breng ze samen boven de vulling en draai tot een kleine punt, zodat het pakketje toe blijft.
5
 Leg alle pockets op een bakplaat met bakpapier, bestrijk ze met eigeel en zet ze 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C tot ze goudbruin zien. Dien warm op.

Vergelijkbare recepten

Fruitige bladerdeegpockets

eenvoudig 35 min

Ingrediënten

3 Bord(en)
diepvriesbladerdeeg
1 Pak(ken)
vanillepuddingpoeder
500 ml
melk
2 Eetlepel
suiker
2
eieren
500 g bofrost*
500 g
bofrost*Rodevruchtenmix
bloem voor het werkoppervlak

Bereiding

1.
Laat het bladerdeeg ontdooien op een licht bebloemd werkoppervlak. Snij het deeg in 12 vierkanten en rol ze ze een beetje uit
2.
Roer het puddingpoeder met 3 eetlepels melk en de suiker glad. Laat de rest van de melk opkoken, voeg de puddingmengeling toe en neem de kookpot van het vuur. Zet de vanillepudding koud.
3.
Splits de eieren. Kluts het eigeel en het eiwit afzonderlijk van elkaar los.
4.
Schep in het midden van elk bladerdeegvierkantje 1 à 2 eetlepels pudding en de bevroren vruchten. Strijk de 4 hoeken in met eiwit, breng ze samen boven de vulling en draai tot een kleine punt, zodat het pakketje toe blijft.
5.
Leg alle pockets op een bakplaat met bakpapier, bestrijk ze met eigeel en zet ze 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C tot ze goudbruin zien. Dien warm op.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.