Ontbijtovenschotel

Receptinformatie


Bereidingstijd:
40 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Zoetigheden en desserts
Eigenschappen:
zonder vlees, zonder vis, zonder varkensvlees

Bereiding

 Plet de banaan en meng met de eieren en melk.
 Voeg de honing, kaneel en havermoutvlokken toe en meng.
 Giet het mengsel in een ovenschotel. Verdeel het fruit over de schotel en bestrooi de bovenkant met de noten. Zet de schotel 20 à 25 minuten in een oven op 180°C.

Ingrediënten


Aantal personen:
1 stuk(ken)
rijpe banaan
2 stuk(ken)
eieren
200 ml
melk
2 EL
honing
½ TL
kaneel
100 g
havermoutvlokken
150 g bofrost* Rodevruchtenmix
150 g
50 g
aardbeien
1 EL
noten, fijngehakt
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
Plet de banaan en meng met de eieren en melk.
2.
Voeg de honing, kaneel en havermoutvlokken toe en meng.
3.
Giet het mengsel in een ovenschotel. Verdeel het fruit over de schotel en bestrooi de bovenkant met de noten. Zet de schotel 20 à 25 minuten in een oven op 180°C.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.