Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Glutenvrij, Varkensvrij

Bereiding

1
 Leg de bevroren kippenborstfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel ze de volgende dag af en dep ze droog met huishoudpapier. Snij de kip in blokjes van om en bij 2 cm, kruid met een beetje currypoeder en druppel er ook een klein beetje sojasaus over.
2
 Maak de wortelen schoon, was ze en snij in dunne schijfjes. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
3
 Verhit de olie in een wokpan en bak de kippenblokjes en wortelschijfjes 3 minuten aan, schep regelmatig om zodat ze aan alle kanten bakken. Blus met de groentebouillon en laat nog 5 minuten garen. Voeg de bevroren mais en peultjes toe en laat nog eens 5 minuten garen. Kruid flink af met de rest van het currypoeder, peper en zout.
4
 Voeg de warme pasta toe aan de kip met groenten, meng alles onder elkaar en warm goed door. Meng er ten slotte de peterselie onder en dien meteen op.

Onze tip

Wie geen wok heeft, kan ook gewoon een grote pan gebruiken.

Vergelijkbare recepten

Zomerse wok – kippenborstfilet met groenten en pasta

eenvoudig 30 min

Ingrediënten

4 Stuk bofrost*
4 Stuk
1 Eetlepel
currypoeder (mild)
1 Eetlepel
sojasaus
3
middelgrote wortelen
300 g
pasta
2 Eetlepel
olie
150 ml
groentebouillon
300 g
extra zoete mais
250 g
peultjes
1 Eetlepel bofrost*
1 Eetlepel
Vegan
Zout
Versgemalen zwarte peper

Bereiding

1.
Leg de bevroren kippenborstfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel ze de volgende dag af en dep ze droog met huishoudpapier. Snij de kip in blokjes van om en bij 2 cm, kruid met een beetje currypoeder en druppel er ook een klein beetje sojasaus over.
2.
Maak de wortelen schoon, was ze en snij in dunne schijfjes. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
3.
Verhit de olie in een wokpan en bak de kippenblokjes en wortelschijfjes 3 minuten aan, schep regelmatig om zodat ze aan alle kanten bakken. Blus met de groentebouillon en laat nog 5 minuten garen. Voeg de bevroren mais en peultjes toe en laat nog eens 5 minuten garen. Kruid flink af met de rest van het currypoeder, peper en zout.
4.
Voeg de warme pasta toe aan de kip met groenten, meng alles onder elkaar en warm goed door. Meng er ten slotte de peterselie onder en dien meteen op.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.