Beste klant, door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om vanaf 05/05/2022 een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Meer informatie vind je hier. 

Beste klant, door de extreme stijging van de transportkosten zijn wij genoodzaakt om vanaf 05/05/2022 een energiebijdrage van €1,50 per levering aan te rekenen. Meer informatie vind je hier. 

Bofrost* Wagenpark historisch

Hoe de connectie met je medewerkers ontdooien?

Vraag jij je - net als bofrost* - af hoe je de banden met je medewerkers terug aanhaalt? Een stevige uitdaging aangezien je medewerkers al bijna meer dan een jaar thuiswerken, of op zijn minst social-distancing in acht moeten houden.

 

Maar een uitdaging waar we bij bofrost* wel weg mee weten. Het welzijn van onze medewerkers dragen we zeer hoog in het vaandel. Het belang van kleine momenten zoals lunchen met je collega’s in de cafetaria of een gezellige afterwork drink op vrijdag, of zelfs die micro-momenten aan de koffiemachine is niet te onderschatten.

Zo bezorgen wij onze mensen regelmatig thuis een verwenpakket met lekkere producten en aankoopbonnen zodat ze zelf hun favoriete producten kunnen kiezen uit ons uitgebreid assortiment.  

 

Overweeg je ook een 'welcome back’ te organiseren of wil je je digitale team events een stuk gezelliger maken? Wel zomers, maar toch corona-proof? Dan hebben wij net de oplossing voor je! Hieronder ons zomers aanbod met korting. Wij leveren het tot aan de deur van jouw medewerker. 

Pakket BBQ Bofrost*

1. BBQ pakket 

  • 11457 Mediterrane burger (€13,25)
  • 2139 Braadworsten (€11,25)
  • 2590 Zalmsteaks gemarineerd (€21,95)

 

SAMEN NORMAAL €46,45

NU UITZONDERLIJK AAN €35

 

 

Pakket Ijs Bofrost*

2. IJs pakket

  • 11068 Hoorntjesmix (€9,95)
  • 11052 Big Classic box (€13,95)
  • 2098 Assortiment bekertjes (€11,95)
  • 2065 Vruchtenijs JET (€6,95)


SAMEN NORMAAL €42,80

NU UITZONDERLIJK AAN €30

 

 

Waardebon Bofrost*

 3. Pakket naar keuze via de waardebon

DE BON VAN €50

KAN AANGEKOCHT WORDEN AAN €40 

 

 

 

Interesse?

Klik op onderstaande link en stuur ons een e-mail met de naam van je bedrijf, je contactgegevens en het aanbod dat je wenst.

 

socialmedia@bofrost.be

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers
Thuislevering Levering aan huis wanneer het jou past
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, nemen wij het terug en betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.