Snacks & kleine gerechten,
Heerlijke gerechten met vlees,
voor kinderen
Eigenschappen:
zonder vis
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op 200°C en leg bakpapier op een bakplaat. Laat het broodje ontdooien.
2.
Leg de gehaktbal en de kringelfrieten op de plaat en laat 20 à 22 minuten bakken. Snijd het broodje 5 minuten voor het einde van de baktijd doormidden en leg het met de snijkant naar boven. Zo wordt het broodje mooi knapperig en zal het niet snel doorweekt raken.
3.
Haal alle gare ingrediënten uit de oven.
4.
Kuis en droog het slablaadje.
5.
Maak de burger: leg de onderkant van het broodje op een bord en bestrijk deze eventueel met een laagje mayonaise.
6.
Leg het slablaadje op het broodje en daarbovenop de gehaktbal.
7.
Dresseer de kringelfrieten nu langs de gehaktbal alsof het de poten van de spin zijn.
8.
Kleef de suikerogen met wat mayonaise op de gehaktbal en leg tot slot de bovenkant van het broodje op de spinnenburger.
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op 200°C en leg bakpapier op een bakplaat. Laat het broodje ontdooien.
2.
Leg de gehaktbal en de kringelfrieten op de plaat en laat 20 à 22 minuten bakken. Snijd het broodje 5 minuten voor het einde van de baktijd doormidden en leg het met de snijkant naar boven. Zo wordt het broodje mooi knapperig en zal het niet snel doorweekt raken.
3.
Haal alle gare ingrediënten uit de oven.
4.
Kuis en droog het slablaadje.
5.
Maak de burger: leg de onderkant van het broodje op een bord en bestrijk deze eventueel met een laagje mayonaise.
6.
Leg het slablaadje op het broodje en daarbovenop de gehaktbal.
7.
Dresseer de kringelfrieten nu langs de gehaktbal alsof het de poten van de spin zijn.
8.
Kleef de suikerogen met wat mayonaise op de gehaktbal en leg tot slot de bovenkant van het broodje op de spinnenburger.
Receptinformatie
Bereidingstijd:
15 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten,
Heerlijke gerechten met vlees,
voor kinderen
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op 200°C en leg bakpapier op een bakplaat. Laat het broodje ontdooien.
2.
Leg de gehaktbal en de kringelfrieten op de plaat en laat 20 à 22 minuten bakken. Snijd het broodje 5 minuten voor het einde van de baktijd doormidden en leg het met de snijkant naar boven. Zo wordt het broodje mooi knapperig en zal het niet snel doorweekt raken.
3.
Haal alle gare ingrediënten uit de oven.
4.
Kuis en droog het slablaadje.
5.
Maak de burger: leg de onderkant van het broodje op een bord en bestrijk deze eventueel met een laagje mayonaise.
6.
Leg het slablaadje op het broodje en daarbovenop de gehaktbal.
7.
Dresseer de kringelfrieten nu langs de gehaktbal alsof het de poten van de spin zijn.
8.
Kleef de suikerogen met wat mayonaise op de gehaktbal en leg tot slot de bovenkant van het broodje op de spinnenburger.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.