Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Samen genieten van de feestdagen

Eindejaar met bofrost*

Cadeautjes, kaarslicht en gezellige momenten – De eindejaarsperiode heeft zoveel te bieden. Drie ingrediënten mogen echter nooit ontbreken: lekker eten, een goed humeur en tijd met je geliefden. Om ervoor te zorgen dat deze kostbare momenten voor iedereen ontspannen en zorgeloos verlopen, hebben wij alvast iets voorbereid. Ons gevarieerd eindejaarsprogramma geeft je alle ruimte om te genieten. Voor gelukkige en ontspannen feestdagen met je geliefden.

Feestelijk aanbod om vooraf te bestellen

Inspiratie voor het feest

Eindejaarsfolder “De lekkerste feesten bij je thuis”

Eindejaar staat weer voor de deur. Een periode van gezellig samenzijn en heerlijk tafelen. Maak het je daarom gemakkelijk met de vriesverse producten van bofrost*. Wij leveren ze tot aan je deur: hapjes, voorgerecht, hoofdschotel én dessert. We bieden je zelfs een selectie wijnen aan, ideaal voor je feestmenu! Je maakt alles in een vingerknip klaar. Blader online door de folder, klik op het winkelmandje naast je favoriete producten en voeg ze meteen toe aan je bestelling. Zo ben je zeker dat je alles op tijd in huis hebt voor een geslaagd eindejaar! Het bofrost*team wenst je heerlijke feesten!

Onze eindejaarsfolder is geldig van 06/11/2023 tot en met 29/12/2023.


Online Brochure

Geschenkideetjes

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.