Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Verwijder de pitjes uit de granaatappel. Spoel de rozemarijn. Giet de suiker in een schaal.
2
 Dompel de bovenkant van de glazen ongeveer 5 mm onder in water en draai de glazen vervolgens door de suiker tot de rand versierd is.
3
 Wentel de bovenkant van de nog vochtige rozemarijn eveneens door de suiker tot de naalden goudkleurig zijn.
4
 Meng de grenadinesiroop samen met de wodka in een glas.
5
 Verdeel de ijsblokjes en de granaatappelpitjes over de glazen.
6
 Giet de mix van siroop en wodka in de glazen en voeg de Vino Frizzante toe.
7
 Plaats in elk glas een rozemarijntakje en een rietje en serveer.

Vergelijkbare recepten

X-Mas Highball met grenadinesiroop, wodka en Gilia Chardonnay

eenvoudig 10 min

Ingrediënten

0.5 stuk(s)
granaatappel
4 stuk(s)
rozemarijn
3 el
goudkleurige suiker
100 ml
grenadinesiroop
80 ml
Wodka
8 stuk(s)
ijsblokjes
600 ml bofrost*
600 ml
bofrost*Gilia Chardonnay Frizzante
Berliner Wein Trophy
4 stuk(s)
rietjes

Bereiding

1.
Verwijder de pitjes uit de granaatappel. Spoel de rozemarijn. Giet de suiker in een schaal.
2.
Dompel de bovenkant van de glazen ongeveer 5 mm onder in water en draai de glazen vervolgens door de suiker tot de rand versierd is.
3.
Wentel de bovenkant van de nog vochtige rozemarijn eveneens door de suiker tot de naalden goudkleurig zijn.
4.
Meng de grenadinesiroop samen met de wodka in een glas.
5.
Verdeel de ijsblokjes en de granaatappelpitjes over de glazen.
6.
Giet de mix van siroop en wodka in de glazen en voeg de Vino Frizzante toe.
7.
Plaats in elk glas een rozemarijntakje en een rietje en serveer.

Jouw bofrost*voordelen