Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bestel nu en geniet van € 15 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 50 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Rundvlees in saus met rösti, rodekool salade en duxelle van champignons

gemiddeld 35 min

Ingrediënten

2 zakje(s)
bofrost*Rundergebraad in vleessaus
1 zakje(s)
Vegetarisch
1 appel
1 halve rode kool
1 bakje champignons
2 sjalotten
witte wijnazijn
suiker
peper en zout
witte wijn
olijfolie
boter

Bereiding

1.
Snijd de rode kool voor de salade in zo dun mogelijke reepjes. Kruid met peper, zout, suiker , olijfolie en azijn. Snijd de appel in kleine blokjes en voeg toe aan de rodekool salade. Laat minstens 30 min. trekken.
2.
Warm het vlees in saus au-bain-marie op.
3.
Bak de geraspte aardappelkoeken in de pan.
4.
Snijd de champignons en sjalotten fijn en bak ze in de pan met een klontje boter. Blus af met een flinke scheut witte wijn en kruid met peper en zout. Laat het geheel inkoken totdat het vocht verdwenen is.
5.
Dresseer het bordje met de ingrediënten.

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Snijd de rode kool voor de salade in zo dun mogelijke reepjes. Kruid met peper, zout, suiker , olijfolie en azijn. Snijd de appel in kleine blokjes en voeg toe aan de rodekool salade. Laat minstens 30 min. trekken.
2
 Warm het vlees in saus au-bain-marie op.
3
 Bak de geraspte aardappelkoeken in de pan.
4
 Snijd de champignons en sjalotten fijn en bak ze in de pan met een klontje boter. Blus af met een flinke scheut witte wijn en kruid met peper en zout. Laat het geheel inkoken totdat het vocht verdwenen is.
5
 Dresseer het bordje met de ingrediënten.

Vergelijkbare recepten

Jouw bofrost*voordelen