Code gekopieerd
Code gekopieerd
| 100 g | aardappelen |
| ¼ | aubergine |
| ½ | kleine courgettes |
| 62.5 ml | kippenbouillon |
| ½ el | olijfolie |
| ½ blik(ken) | gepelde tomaten |
| 57.5 g | chorizo |
| ½ | kleine chilipepers |
| 5 stuk(s) | zwarte ontpitte olijven |
| 1 el | dikke room |
| Zout | |
| Versgemalen zwarte peper |
| 200 g | aardappelen |
| ½ | aubergine |
| 1 | kleine courgettes |
| 125 ml | kippenbouillon |
| 1 el | olijfolie |
| 1 blik(ken) | gepelde tomaten |
| 115 g | chorizo |
| 1 | kleine chilipepers |
| 10 stuk(s) | zwarte ontpitte olijven |
| 2 el | dikke room |
| Zout | |
| Versgemalen zwarte peper |
| 300 g | aardappelen |
| ¾ | aubergine |
| 1½ | kleine courgettes |
| 187.5 ml | kippenbouillon |
| 1½ el | olijfolie |
| 1½ blik(ken) | gepelde tomaten |
| 172.5 g | chorizo |
| 1½ | kleine chilipepers |
| 15 stuk(s) | zwarte ontpitte olijven |
| 3 el | dikke room |
| Zout | |
| Versgemalen zwarte peper |
| 400 g | aardappelen |
| 1 | aubergine |
| 2 | kleine courgettes |
| 250 ml | kippenbouillon |
| 2 el | olijfolie |
| 2 blik(ken) | gepelde tomaten |
| 230 g | chorizo |
| 2 | kleine chilipepers |
| 20 stuk(s) | zwarte ontpitte olijven |
| 4 el | dikke room |
| Zout | |
| Versgemalen zwarte peper |
| 500 g | aardappelen |
| 1¼ | aubergine |
| 2½ | kleine courgettes |
| 312.5 ml | kippenbouillon |
| 2½ el | olijfolie |
| 2½ blik(ken) | gepelde tomaten |
| 287.5 g | chorizo |
| 2½ | kleine chilipepers |
| 25 stuk(s) | zwarte ontpitte olijven |
| 5 el | dikke room |
| Zout | |
| Versgemalen zwarte peper |
| 600 g | aardappelen |
| 1½ | aubergine |
| 3 | kleine courgettes |
| 375 ml | kippenbouillon |
| 3 el | olijfolie |
| 3 blik(ken) | gepelde tomaten |
| 345 g | chorizo |
| 3 | kleine chilipepers |
| 30 stuk(s) | zwarte ontpitte olijven |
| 6 el | dikke room |
| Zout | |
| Versgemalen zwarte peper |
| 700 g | aardappelen |
| 1¾ | aubergine |
| 3½ | kleine courgettes |
| 437.5 ml | kippenbouillon |
| 3½ el | olijfolie |
| 3½ blik(ken) | gepelde tomaten |
| 402.5 g | chorizo |
| 3½ | kleine chilipepers |
| 35 stuk(s) | zwarte ontpitte olijven |
| 7 el | dikke room |
| Zout | |
| Versgemalen zwarte peper |
| 800 g | aardappelen |
| 2 | aubergine |
| 4 | kleine courgettes |
| 500 ml | kippenbouillon |
| 4 el | olijfolie |
| 4 blik(ken) | gepelde tomaten |
| 460 g | chorizo |
| 4 | kleine chilipepers |
| 40 stuk(s) | zwarte ontpitte olijven |
| 8 el | dikke room |
| Zout | |
| Versgemalen zwarte peper |
| 900 g | aardappelen |
| 2¼ | aubergine |
| 4½ | kleine courgettes |
| 562.5 ml | kippenbouillon |
| 4½ el | olijfolie |
| 4½ blik(ken) | gepelde tomaten |
| 517.5 g | chorizo |
| 4½ | kleine chilipepers |
| 45 stuk(s) | zwarte ontpitte olijven |
| 9 el | dikke room |
| Zout | |
| Versgemalen zwarte peper |
| 1000 g | aardappelen |
| 2½ | aubergine |
| 5 | kleine courgettes |
| 625 ml | kippenbouillon |
| 5 el | olijfolie |
| 5 blik(ken) | gepelde tomaten |
| 575 g | chorizo |
| 5 | kleine chilipepers |
| 50 stuk(s) | zwarte ontpitte olijven |
| 10 el | dikke room |
| Zout | |
| Versgemalen zwarte peper |
| 1100 g | aardappelen |
| 2¾ | aubergine |
| 5½ | kleine courgettes |
| 687.5 ml | kippenbouillon |
| 5½ el | olijfolie |
| 5½ blik(ken) | gepelde tomaten |
| 632.5 g | chorizo |
| 5½ | kleine chilipepers |
| 55 stuk(s) | zwarte ontpitte olijven |
| 11 el | dikke room |
| Zout | |
| Versgemalen zwarte peper |
| 1200 g | aardappelen |
| 3 | aubergine |
| 6 | kleine courgettes |
| 750 ml | kippenbouillon |
| 6 el | olijfolie |
| 6 blik(ken) | gepelde tomaten |
| 690 g | chorizo |
| 6 | kleine chilipepers |
| 60 stuk(s) | zwarte ontpitte olijven |
| 12 el | dikke room |
| Zout | |
| Versgemalen zwarte peper |
+ 30-35 minuten gaartijd
Onze tip