Puntjes quiche met een venkel-sinaasappelsalade

Receptinformatie


Bereidingstijd:
15 min
Moeilijkheidsgraad:
gemiddeld
Categorieën:
Salades, Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:

Bereiding

 De 2 quiches met tomaat en pesto op een bakblik leggen en verwarmen in de oven.
 Voor de salade de venkel halveren en met een mandoline in dunne plakjes snijden.
 De sinaasappel schillen, de partjes eruit snijden en voorzichtig met de venkel en anijszaadjes mengen. Op smaak brengen met peper, zout en olijfolie.
 De quiches in punten verdelen en samen serveren met de frisse venkelsalade.

Ingrediënten


Aantal personen:
2
bofrost quiches met tomaat en pesto (art 16166)
1
venkel
1
sinaasappel
anijszaadjes
olijfolie
peper en zout
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje

Bereiding

1.
De 2 quiches met tomaat en pesto op een bakblik leggen en verwarmen in de oven.
2.
Voor de salade de venkel halveren en met een mandoline in dunne plakjes snijden.
3.
De sinaasappel schillen, de partjes eruit snijden en voorzichtig met de venkel en anijszaadjes mengen. Op smaak brengen met peper, zout en olijfolie.
4.
De quiches in punten verdelen en samen serveren met de frisse venkelsalade.