Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje
Bereiding
1.
De 2 quiches met tomaat en pesto op een bakblik leggen en verwarmen in de oven.
2.
Voor de salade de venkel halveren en met een mandoline in dunne plakjes snijden.
3.
De sinaasappel schillen, de partjes eruit snijden en voorzichtig met de venkel en anijszaadjes mengen. Op smaak brengen met peper, zout en olijfolie.
4.
De quiches in punten verdelen en samen serveren met de frisse venkelsalade.
Uw wensen en ideeën!
Wij beantwoorden graag al uw vragen betreffende onze producten en onze diensten. Uw suggesties zijn voor ons zeer belangrijk! Gebruik ons contactformulier en deel ons uw wensen en ideeën mee.
016/98 19 19
(Maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 16u)
Via onze online cataloguskan u onze producten eenvoudig en onmiddellijk bestellen.