Tortellini met groentesaus

Receptinformatie


Bereidingstijd:
40 min
Moeilijkheidsgraad:
eenvoudig
Categorieën:
Snacks & kleine gerechten
Eigenschappen:
zonder vis

Bereiding

1.
Kook de tortellini volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2.
Verhit ondertussen de olie in een kookpot en fruit de bevroren uienblokjes tot ze glazig zien. Voeg de bevroren soepgroenten toe en laat 5 minuten mee stoven. Blus met de groentebouillon en laat nog 8 minuten koken.
3.
Voeg de room toe en meng er ook de sausbinder onder, laat alles opkoken en smaak af met peper en zout. Doe de tortellini bij de groentepan, meng goed door elkaar en voeg nog de bevroren peterselie toe. Dien meteen op.

Ingrediënten


Aantal personen:
500 g
tortellini (uit de koeltoog)
1 EL
olie
2 EL
450 g
250 ml
groentebouillon
200 g
room
1 EL
sausbinder voor witte sauzen
1 gestrichene EL
Bestel direct alle bofrost*-producten van dit recept of schrijf ze op uw boodschappenlijstje