Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 10 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 45 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder rundvlees, Zeevruchtenvrij, Vleesvrij, Pluimveevrij, Wildvleesvrij, Varkensvrij

Bereiding

1
 Verwarm de oven voor op 210°C (220°C boven-/onderwarmte). Leg de diepgevroren broodjes op een bakplaat met bakpapier in het midden van de oven en laat ongeveer 9 minuten bakken. Laat de broodjes afkoelen en snijd ze in sneetjes.
2
 Breng een pot met lichtgezouten water aan de kook. Voeg de diepgevroren zalm toe aan het kokende water en laat de vis ongeveer 20 minuten afgedekt garen op een laag vuur.
3
 Laat de zalm afkoelen en snijd deze in fijne reepjes.
4
 Voor de pesto: doe de bladspinazie, de cashewnoten, het knoflook, de olijfolie, de parmezaan en het citroensap in een mengkom en mix alles op hoge snelheid tot een romige massa.
5
 Smeer de pesto op de bruschetta. Verdeel de zalm en de spinazieblaadjes over de bruschetta en kruid met zeezout.

Onze tip

Tip Wie het brood graag iets knapperiger heeft, kan de sneetjes eerst met wat olie besprenkelen en dan 5 minuten in de oven of pan leggen.

Vergelijkbare recepten

Bruschetta met zalm en pesto van spinazie en cashewnoten

eenvoudig 30 min

Ingrediënten

4 Stuk bofrost*
4 Stuk
bofrost*Keizerbroodjes
2 Stuk bofrost*
2 Stuk
bofrost*Zalmfilets, natuur
250 g bofrost*
250 g
Vegan
70 g
cashewnoten
1 Eetlepel bofrost*
1 Eetlepel
Vegan
4 Eetlepel bofrost*
4 Eetlepel
bofrost*Michel Maury Olijfolie, extra vierge
70 g
Parmezaan, geraspt
2 Eetlepel
citroensap
1 Snufje(s)
zeezout
20 g
verse bledspinazie

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 210°C (220°C boven-/onderwarmte). Leg de diepgevroren broodjes op een bakplaat met bakpapier in het midden van de oven en laat ongeveer 9 minuten bakken. Laat de broodjes afkoelen en snijd ze in sneetjes.
2.
Breng een pot met lichtgezouten water aan de kook. Voeg de diepgevroren zalm toe aan het kokende water en laat de vis ongeveer 20 minuten afgedekt garen op een laag vuur.
3.
Laat de zalm afkoelen en snijd deze in fijne reepjes.
4.
Voor de pesto: doe de bladspinazie, de cashewnoten, het knoflook, de olijfolie, de parmezaan en het citroensap in een mengkom en mix alles op hoge snelheid tot een romige massa.
5.
Smeer de pesto op de bruschetta. Verdeel de zalm en de spinazieblaadjes over de bruschetta en kruid met zeezout.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.